Advertentie
24Kitchen bestaat tien jaar
De tijd vliegt, het is alweer tien jaar geleden dat 24Kitchen begon met het uitzenden van verschillende kookprogramma’s. In oktober vieren ze dit jubileum daarom uitgebreid. Zo koken elke week oude bekenden met de nieuwste 24Kitchen-chefs, samen met bekende Nederlanders en kijkers. De chefs vanuit de studio, de gasten en kijkers vanuit hun eigen keuken. Tot en met 29 oktober is dit nieuwe programma De Grootste Kookclub van Nederland elke vrijdag om 17.30 uur te zien.
Droom van Rudolph
Samen met chef Rudolph van Veen blikken we terug. 24Kitchen bestaat tien jaar, hij was er al vanaf het begin bij. Rudolph vertelt: “Als één van de initiatiefnemers zag ik mijn droom, na een lange periode van voorbereiding, op 1 oktober 2011 eindelijk in vervulling gaan. Waar ik vooral trots op ben is dat 24Kitchen vanaf het begin open heeft gestaan voor getalenteerde mensen die een verhaal te vertellen hebben. Ongeacht of ze hier bijvoorbeeld een culinaire opleiding voor hebben gedaan. De programma’s waren en zijn écht. Met deze echtheid heeft de zender zich een eigen plek in het medialandschap verworven.”
André van Duin
Een van de hoogtepunten van Rudolph van Veen was de 500e aflevering van zijn programma Rudolph’s Bakery. “Tijdens deze opname kwam, voor mij als complete verrassing, niemand minder dan André van Duin de Bakery binnenlopen. Speciaal om de feestvreugde extra glans te geven. In mijn herinnering was dit één van onze mooiste afleveringen. In elk geval dankzij André zeker de leukste!” Rudolph vertelt enthousiast over deze speciale aflevering.
Liveshow
Nog een hoogtepunt volgens Rudolph: “24Kitchen bestaat tien jaar. Om de eerste verjaardag van onze zender te vieren gaven wij op zaterdag 13 oktober 2012 een eenmalige liveshow in de Heineken Music Hall in Amsterdam (nu Afas Live). Voor een compleet uitverkochte zaal verzorgden we samen met alle Nederlandse 24Kitchen chefs een avondvullende culinaire show van ruim twee uur. Op deze avond stonden we direct in contact met onze kijkers en dat voelde zó fijn!”
Lees nu ook:
Dit is het beste restaurant van de wereld
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips
Vers van de pers: pasta van Toscanini bij je thuis en meer!
Dubai chocolade: wat is het en waarom is het zo’n trend?
Vers van de pers: gezonde snackmuur op school, KULT Kefir en meer!
Sneak peek: dit kun je verwachten in Het Grote Kerstnummer van Foodies
Pepernoten met gekke smaken getest: alleen deze nieuwe variant is écht lekker
5 redenen waarom je Het Grote Kerstnummer nú wil bestellen
Nu verkrijgbaar: Het Grote Kerstnummer van Foodies
Dit is waarom je Het Grote Kerstnummer NIET wil bestellen
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.