Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Nu verkrijgbaar: Foodies Ambachtelijk lekker

Nu verkrijgbaar: Foodies Ambachtelijk lekker

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

De lekkerste ambachtelijke recepten, de mooiste verhalen én de beste tips & tricks in één magazine verzameld. Ren snel naar de winkel of bestel Foodies Ambachtelijk lekker gemakkelijk online voordat 'ie uitverkocht is!

Bestel Foodies Ambachtelijk lekker

Foodies Ambachtelijk lekker

Niet voor niets spreken we over de kracht van ambacht, want ambachtelijk bereid eten is het lekkerste dat er is. We duiken vergeelde kookboeken in op zoek naar familierecepten, geven de pompoen een ereplaatsje op de borden en laten de pannen ook nog eens lekker lang pruttelen op het vuur. Eén ding is zeker: de keuken is deze maand het meest knusse plekje van het huis.

Recepten met een herinnering

De lekkerste recepten zijn die, die generatieslang van ouder op kind worden doorgegeven. We delen onze favoriete familierecepten, zoals oma’s kippensoep, maar ook Drentse veentrappersschotel.

Kunst of ambacht?

Willem gaat langs bij een ambachtelijke messenmaker en leert alles over deze vlijmscherpe nijverheid. Van de smid leert hij dat messen, naast functioneel, ook heel mooi kunnen zijn.

En verder in Foodies Ambachtelijk lekker…

Leren we je alles over Limburgse vlaai, draait de oven overuren voor oer-Hollandse koekjes, boterkoek en brood, zetten we de beste najaarsproducten op het menu en nog veel, veel meer.

Foodies Ambachtelijk lekker

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel hier Foodies Ambachtelijk lekker!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten, verhalen & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!