Lees verder onder de advertentie
Bestel Foodies Ambachtelijk lekker
Lees verder onder de advertentie
Foodies Ambachtelijk lekker
Niet voor niets spreken we over de kracht van ambacht, want ambachtelijk bereid eten is het lekkerste dat er is. We duiken vergeelde kookboeken in op zoek naar familierecepten, geven de pompoen een ereplaatsje op de borden en laten de pannen ook nog eens lekker lang pruttelen op het vuur. Eén ding is zeker: de keuken is deze maand het meest knusse plekje van het huis.
Recepten met een herinnering
De lekkerste recepten zijn die, die generatieslang van ouder op kind worden doorgegeven. We delen onze favoriete familierecepten, zoals oma’s kippensoep, maar ook Drentse veentrappersschotel.
Tip!
Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Kunst of ambacht?
Willem gaat langs bij een ambachtelijke messenmaker en leert alles over deze vlijmscherpe nijverheid. Van de smid leert hij dat messen, naast functioneel, ook heel mooi kunnen zijn.
En verder in Foodies Ambachtelijk lekker…
Leren we je alles over Limburgse vlaai, draait de oven overuren voor oer-Hollandse koekjes, boterkoek en brood, zetten we de beste najaarsproducten op het menu en nog veel, veel meer.
Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel hier Foodies Ambachtelijk lekker!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten, verhalen & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips
Nét geopend: de eerste blikviswinkel van Nederland
Zelfgebakken brood binnen 10 minuten: redden wij dat?
Vers van de pers: McDonald’s brengt populaire burger terug
Haverrijst getest: hype of heerlijk?
Vers van de pers: vlees- en zuivelvervangers het gezondst in Nederland
Alles over maaltijdboxen: welk recept past bij jou?
GEWONNEN: diner voor twee in het restaurant van Jamie Oliver in Londen
Het Squid Game koekje: zo maak je ‘m zelf
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.
Lees verder onder de advertentie