
De lekkerste Italiaanse recepten, de mooiste verhalen en de beste tips & tricks in één magazine verzameld. Bestel Foodies Italië nu en krijg tijdelijk De Ultieme Italiaanse Kaasgids erbij cadeau!
Lees verder na de advertentie
Foodies Italië
Het is geen geheim: de Italiaanse keuken is onze favoriet, en met ons van nog vele anderen. Deze maand staat Foodies dan ook bomvol met het allerbeste dat Italië te bieden heeft. Zo vind je extra veel recepten met Italiaanse kazen, geniet je van Italiaanse toetjes vol frisse citroen, leer je hoe je de perfecte focaccia zelf maakt en nog veel, veel meer.
Pre-order nu
Foodies Italië€ 7.99- Maak zoete recepten met citroen
- Leer alles over wijnen van de Etna
- Ontvang gratis mini-gids

Formaggi italiani
Om met eigen ogen te aanschouwen hoe Italiaanse kazen worden gemaakt, reisden Willem en Yvonne naar het prachtige Campanië. Daar maken ze mozzarella van 100% buffelmelk – wat ons betreft de lekkerste ooit! Ze vertellen je alles over deze reis én bundelden alle kennis over Italiaanse kazen in een handig mini-boekje, die je bij deze uitgave cadeau krijgt…
Dolce al limone
Oftewel zoet met citroen. Nergens worden de citroenen zo lekker als onder de Italiaanse zon. Geniet van citroen-meringue-baci, citroenijs met chilijam en meer.



En verder…
Maak je heerlijke recepten met de zoete tomaten, geniet je van de allerbeste pasta vongole, leer je alles over Italiaanse wijnen en meer.
Kortom: deze editie is een grote verzameling van de meest fantastische recepten én tips. Wil jij deze unieke uitgave niet missen? Bestel ‘m dan nu alvast met één druk op de knop:
Ben je abonnee? Dan ontvang je deze editie bij je abonnement.
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan. Bestel Foodies Italië!
Wil je ook iedere week de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips

De comeback van cognac: waarom iedereen het nu mixt

Dit zijn de belangrijkste vegatrends voor 2025

Lavashak: deze populaire Perzische snack wil je proberen

Dit zijn de meest gezochte recepten van januari

Zo ontvang je het nieuwe boek van Jamie Oliver gratis!

Cottage cheese is weer populair en dit is waarom

Deze nieuwe chunky repen wil je proeven

Dit is waarom iedereen massaal flatbread in huis haalt
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.