Advertentie
Foodies Italië
De Italiaanse keuken is al jarenlang ongekend populair en dat snappen wij! Wie wordt er niet blij van een romige pasta, een pizza met knapperige bodem of een mals stukje vlees zoals saltimbocca? In deze Italië special bundelen wij de lekkerste recepten uit ons favoriete vakantieland. Van Italiaanse salades tot zelf pizza maken en van koken met pesto en bakken met ricotta tot klassieke gerechten uit de streek Piemonte.
Stap-voor-stap in de Italië-special
Altijd al een keer zelf pizza, gnocchi of ravioli willen leren maken? Wij nemen je aan de hand mee in onze stap-voor-stap recepten. Dankzij de duidelijke stappenfoto’s kan het echt niet mislukken!
Hotspots in Italië
We delen een heleboel recepten, maar we vertellen je óók waar je goed Italiaans kunt eten. We delen de leukste Italiaanse hotspots in Nederland én in Italiaanse steden zoals Rome, Napels en Florence.
En verder in onze special: Foodies Italië…
Delen we recepten uit de Italiaanse kookboeken ‘De zilveren lepel vega’ en ‘Brutto’, verrassende gerechten met pesto (nee, níet pasta pesto), toetjes met romige ricotta, pastaschotels uit de oven en veel, veel meer.
Kortom: de Italië special is een grote verzameling van de meest fantastische recepten én tips. Wil jij deze unieke uitgave niet missen? Bestel dan nu de Italië special vóór 3 maart mét gratis verzending!
Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan. Bestel Foodies Italië!
Wil je iedere week de lekkerste Italiaanse recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips
Liveblog: zo staat het met de Foodies studio
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x kookboek ‘Groentefeest!’
Vers van de pers: Chilli Chan’s handgemaakte noedels en meer!
WIN Foodies jubileumcadeautjes: Cuisinart ijsmachine
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x Foodies’ Italië special
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.