
De lekkerste Italiaanse recepten, de mooiste verhalen en de beste tips & tricks in één magazine verzameld. Bestel Foodies Italië nu of haal hem in de winkel en krijg tijdelijk De Ultieme Italiaanse Kaasgids erbij cadeau!
Lees verder na de advertentie
Foodies Italië
Het is geen geheim: de Italiaanse keuken is onze favoriet, en met ons nog vele anderen. Deze maand staat Foodies dan ook bomvol met het allerbeste dat Italië te bieden heeft. Zo vind je extra veel recepten met Italiaanse kazen, geniet je van Italiaanse toetjes vol frisse citroen, leer je hoe je de perfecte focaccia zelf maakt en nog veel, veel meer.
Bestel nu
Foodies Italië€ 7.50- Maak zoete recepten met citroen
- Leer alles over wijnen van de Etna
- Ontvang gratis mini-kaasgids

Formaggi Italiani
Om met eigen ogen te aanschouwen hoe Italiaanse kazen worden gemaakt, reisden Willem en Yvonne naar het prachtige Campanië. Daar maken ze mozzarella van 100% buffelmelk – wat ons betreft de lekkerste ooit! Ze vertellen je alles over deze reis én bundelden alle kennis over Italiaanse kazen in een handig mini-boekje, die je bij deze uitgave cadeau krijgt…
Dolce al limone
Oftewel zoet met citroen. Nergens worden de citroenen zo lekker als onder de Italiaanse zon. Geniet bijvoorbeeld van citroen-meringue-baci of citroenijs met chilijam.



En verder…
Maak je heerlijke recepten met de zoete tomaten, geniet je van de allerbeste pasta vongole, leer je alles over Italiaanse wijnen en meer.
Kortom: deze editie is een grote verzameling van de meest fantastische recepten én tips. Wil jij deze unieke uitgave niet missen? Bestel ‘m dan nu via onze website of haal hem in de winkel!
Ben je abonnee? Dan ontvang je deze editie bij je abonnement.

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen.
Wekelijks de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen?
Onze tips

Dit is dé lekkerste uitgave van Foodies ooit: chocolade & karamel

Product van de maand: Italiaanse kazen

Dit nieuwe kookboek wil je hebben

Starbucks zet nieuwe smaak op het menu

Bitterballen uit de airfryer: net zo krokant als uit de frituur?

Doe je mee met onze kookwedstrijd? Deze prijzen kun je winnen!

Dit zijn de meest gezochte recepten van februari

Dit zijn de beste bezorgrestaurants van Nederland!
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.