Advertentie
De lekkerste Italiaanse recepten, de mooiste verhalen en de beste tips & tricks in één magazine verzameld. Bestel Foodies Italië gemakkelijk online of ren snel naar de winkel!
Foodies Italië
La bella Italia! Keer op keer wordt de keuken van dit zonnige land verkozen tot de beste van de wereld, en wij begrijpen wel waarom. Deze maand nemen we je mee naar Italië en maken we een menu vol Italiaanse smaken, leren we hoe veelzijdig polenta is, koken we de lekkerste recepten met zoete tomaten en nog veel, veel meer.
A tavola!
Oftewel: aan tafel! Maak een verrukkelijk Italiaans menu met bucatini met venkel-tomatensaus, romige polenta met ragù, amandelsemifreddo met perzik en meer.
IJskoud Italiaans
Gelato, granita, semifreddo… Italië barst van de verschillende soorten ijs, maar wat is eigenlijk het verschil tussen al deze soorten? En hoe weet je of je goed Italiaans ijs te pakken hebt? We vertellen je er alles over.
En verder…
Gaan drie foodinfluencers aan de slag met een mysterybox vol eten, leren we hoe je stromboli zelf maakt, koken we met nazomerse ingrediënten en meer.
Kortom: deze editie is een grote verzameling van de meest fantastische recepten én tips. Wil jij deze unieke uitgave niet missen? Bestel ‘m dan nu met één druk op de knop:
Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan. Bestel Foodies Italië!
Wil je ook iedere week de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips
Komkommerhype in IJsland: deze recepten wil je maken!
Nu verkrijgbaar: Foodies Wij gaan bakken!
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Getest: koffiemachine Rivelia van De’Longhi
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.