Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Foodies Zuid-Amerika

Nu verkrijgbaar: Foodies Zuid-Amerika

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

De lekkerste gerechten uit Zuid-Amerika, de mooiste verhalen én de beste tips & tricks in één magazine verzameld. Ren snel naar de winkel of bestel Foodies Zuid-Amerika gemakkelijk online, voordat ‘ie uitverkocht is!

Foodies Zuid-Amerika

Als ze ergens kleurrijke gerechten maken, dan is het wel in Zuid-Amerika. Inleveren op smaak doen ze daarbij zéker niet, dus deze maand staat Foodies in het teken van dit zonnige continent. We leren hoe je hartige én zoete empanada’s maakt, koken een Braziliaans feestje in de keuken, maken kennis met de veelzijdige Peruaanse keuken en veel, veel meer in Foodies Zuid-Amerika.

Eén keer tortilla’s bakken, drie keer vullen

De lekkerste tarwetortilla’s bak je uiteraard zelf, en dat is helemaal niet moeilijk. Voor deze tortilla’s hoef je maar één keer in de keuken te staan, maar kun je gebruiken in drie verschillende recepten.

Zoet uit Zuid-Amerika

Ook van toetjes hebben ze in Zuid-Amerika heel veel verstand. Duik de keuken in en maak alfajores, flan de coco en torta de mil hojas én leer hoe je zelf dulce de leche maakt.

En verder in Foodies Zuid-Amerika…

Koken we zoet én hartig met chocolade, maken we heerlijke borrelhapjes met mais, leren we alles over chilipepers, gaan we aan de slag met picanha en meer.

Foodies Zuid-Amerika

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel hier Foodies Zuid-Amerika!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!