Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
dubbele airfryer van Inventum

NIEUW: Dubbele airfryer van Inventum

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

Inventum heeft een ruim assortiment aan airfryers waarmee je met gemak een gezonde maaltijd op tafel zet. Het is assortiment is onlangs uitgebreid met onder andere de dubbele airfryer GF800HLD. Deze airfryer brengt je het gemak van twee airfryers in één! Deze airfryer beschikt namelijk over twee aparte manden waarmee je twee verschillende gerechten tegelijk klaar kan maken óf een grotere portie in beide manden.

Dubbele airfryer van Inventum

Airfryers zijn haast niet meer weg te denken uit de meeste keukens. Ondanks dat er ontzettend veel mee wordt gemaakt is een veelgehoorde klacht dat de meeste airfryers net te klein zijn. Laat daar nu een oplossing voor zijn; de dubbele airfryer van Inventum!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Twee manden

De dubbele airfryer van Inventum heeft twee losse manden, ze hebben een inhoud van 4 liter per stuk. In totaliteit kun je dus tot wel 8 liter aan gerechten bereiden. Dat is dus ongeveer 800 gram friet per mand. Met de acht automatische kookprogramma’s zet je ook nog eens in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel. Hiervoor druk je enkel op een knopje en het gekozen programma doet de rest. Mocht je liever zelf de temperatuur van jouw gerecht regelen dan kan dit van 80°C tot 200°C. Met de instelbare timer tot 60 minuten stel je de tijd in waarin het gerecht bereidt wordt en je hoort vanzelf wanneer het klaar is!

Verder beschikt de airfryer ook over een Dual Cook functie voor het bereiden van twee verschillende gerechten. Zo kun je voor beide gerechten aparte temperaturen, tijden en kookprogramma’s instellen en compleet variëren in de maaltijden. Hiermee voorkom je daarnaast dat het ene gerecht al koud wordt voor het andere gaar is. Je stelt de tijd in waarop je aan tafel wilt schuiven en de airfryer zorgt dat het tegelijk op tafel kan. Bak bijvoorbeeld in de ene mand een stukje gemarineerde zalm en in de andere mand de groenten, stel de tijd in en laat de airfryer zijn werk doen. Maak het gerecht af met een portie aardappelen of noedels en je hebt een heerlijk gezond en makkelijk gerecht, zo klaar!

Airfryer Inventum

Grote porties in de dubbele airfryer van Inventum

Dankzij de eenvoudige eindtijd synchronisatie kun je in beide manden dezelfde instellingen gebruiken én extra grote porties bereiden. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld veel friet nodig hebt bij een verjaardag. Zo bak je in beide manden op dezelfde temperatuur en dezelfde tijd. Niet geheel onbelangrijk is dat de airfryer gemakkelijk schoon te maken is, de binnenpan is namelijk afgewerkt met een anti-aanbaklaag.

De airfryer is niet alleen super handig maar heeft ook nog eens een mooi design dat goed past in iedere keuken. Met een digitaal display en een tiptoetsbediening met verlichting is het een strak en veelzijdig apparaat. Daarnaast houdt de koele wand de buitenkant bij gebruik van de airfryer koel en is het ook nog eens veilig in gebruik. Kijk voor meer informatie over de Inventum airfryers op de website van Inventum.

GF800HLD: dubbele airfryer Inventum

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!