Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
foodies dinner party

Nu verkrijgbaar: Foodies Dinner party

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

De lekkerste gerechten voor een heuse dinner party, want we zijn jarig! Maar je vindt ook de mooiste verhalen én de beste tips & tricks in dit magazine verzameld. Ren snel naar de winkel of bestel Foodies Dinner party gemakkelijk online, voordat ‘ie uitverkocht is!

Foodies Dinner party

Foodies bestaat 15 jaar en dat is reden voor een feestje – met lekker veel eten natuurlijk. Dat doen we het liefst met zoveel mogelijk mensen en dus staat dit nummer in het teken van shared dining.

We leren alles over hoe je een geslaagde dinner party organiseert, maken onze eigen gin, blikken terug op recepten en rubrieken van de afgelopen 15 jaar, maken een tafel vol toetjes en nog veel, veel meer.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Dinner party

Bij een geslaagde dinner party is een goede voorbereiding het halve werk. Maar hoe doe je dat precies? We vertellen je er alles over, van het samenstellen van het menu tot en met de beste tips van de redactie; alles voor een stressvrij etentje.

Toetjestafel

Op een verjaardagsfeestje kan een tafel vol taarten en toetjes natuurlijk niet ontbreken. We maken daarom de feestelijkste zoete gerechten, van een pavlova met perzik en kardemom tot profiteroles met oranjebloesemroom en een karamel-mokkataart.

En verder in Foodies Dinner party…

Doen we chic met Jules Cooking, leert Yvonne alles over Deventer koek, borrelen we met champagne, koken we extra veel recepten om te delen en nog veel meer.

Foodies Dinner party

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel hier Foodies Dinner party!

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!