Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Paastafel paasdecoratie

De leukste paasdecoratie voor op tafel

In samenwerking met HEMA
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Heb je eindelijk het menu voor Pasen helemaal bedacht, vergeet je opeens dat er ook nog paasdecoratie nodig is. De paastafel is natuurlijk niet compleet zonder de juiste servetten, kaarsen en aankleding. Gelukkig heeft HEMA alles in huis!

De leukste paasdecoratie

Natuurlijk vind je bij ons de lekkerste recepten voor Pasen, maar heb je ook al nagedacht over de beste paasdecoratie? Hoe fleur je de ontbijttafel op, wat hangt je in de paastak dit jaar en welke servetten leg je klaar? Met de paasdecoratie van HEMA verandert je huis direct in een vrolijk voorjaarshuis. Zo vind je alles om gegarandeerd indruk te maken met Pasen!

Paastak

Paasdecoratie van HEMA

Gelukkig helpt HEMA je om het huis helemaal om te toveren naar Pasen. Met gekleurde eitjes aan een hanger en de welbekende zachte, gele kuikentjes die je bijna overal voor kunt gebruiken. Je kunt er ook terecht voor de leukste versiering voor op de paastafel en natuurlijk de mooiste paasdecoratie voor in de paastak. Bekijk hier het gehele assortiment voor op de paastafel.

Felgekleurd of toch liever een beetje neutraal: met de paasversiering van HEMA kun je het zo bont maken als je zelf wilt. Ze hebben ook leuke paastasjes in de vorm van een paashaas. Hierin kan iedereen zijn verzamelde eitjes bewaren. En voor aan tafel hebben we heuse paasservetten en –bordjes. Daarmee maak je van iedere tafel een instant paastafel. Combineer ze met onze uitgebreide collectie servies en glaswerk. Zo kun je stylish verantwoord van het paasontbijt of –diner genieten.

Paastafel paasdecoratie

Vlaaien met Pasen

Wil je van het decoreren van je huis extra leuk maken? Versier je huis dan onder het genot van een heerlijke vlaai met paasdecoratie, of bewaar een stukje voor bij de koffie. Of versier de vlaai zelf natuurlijk met de gele kuikentjes en kaarsjes. Als dat niet smullen wordt weten wij het ook niet meer. Pasen wordt gegarandeerd een feestje dit jaar!

Paasdecoratie taarten

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!