Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
snacskpert lanceert eigen burger

Snackspert lanceert eigen burger!

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Frikandelfan, mayoliefhebber en snackbarspecialist Snackspert (Eke Bosman) weet pas écht wat lekker is. Het werd dan ook hoog tijd voor zijn eigen burger, die hij vandaag lanceert!

Snackspert lanceert burger

Eindelijk, Snackspert lanceert zijn eigen burger! Natuurlijk ken je Snackspert van zijn succesvolle Instagramaccount én eigen snackgids vol humoristische, maar vooral eerlijke snackrecensies. In samenwerking met Korean Fried Chicken-keten Gochu Gang heeft hij een exclusieve burger ontwikkeld.

Na uitgebreid testen, proeven en proberen is deze burger als favoriet naar voren gekomen. Deze exclusieve burger is vanaf woensdag 19 juni 2024 online te bestellen via Thuisbezorgd en UberEats, bij alle 35 locaties van Gochu Gang.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Eigen burger van Snackspert

Wat deze exclusieve burger zo speciaal maakt? Zoals je mag verwachten van Snackspert bevat de burger een heerlijke laag gesmolten cheddar. Daarnaast is er nog een speciaal extra ingrediënt toegevoegd, namelijk de ingelegde rode ui, ontwikkeld in samenwerking met Kesbeke.

Verder zijn er drie verschillende sausopties waaruit gekozen kan worden voor de coating van de burger. Op deze manier kan de burger volledig naar ieders eigen smaak aangepast worden en is elke combinatie uniek.

Favorieten van Snackspert

Een tijdje geleden ging Bas samen op pad met Snackspert, in zijn geliefde Amsterdam. Benieuwd naar de favoriete plekken van Snackspert? Lees dan dit artikel:

Gochu Gang

Gochu Gang opende in 2023 de eerste online winkel in Amsterdam-West. Inmiddels is Gochu Gang met meer dan 35 locaties een van de snelst groeiende bezorgformules van Nederland. Gochu Gang is een online keten voor Korean Fried Chicken, beschikbaar via UberEats en Thuisbezorgd.

Naast Koreaanse films, series, muziek, mode en cosmetica, wint Korean Fried Chicken ook steeds meer aan populariteit in Nederland. Deze kip wordt tweemaal gefrituurd en vervolgens bedekt met authentieke Koreaanse sauzen.

Snackspert

Eke Bosman, beter bekend als @snackspert op Instagram, begon in 2014 als grap met het recenseren van snacks. Zijn humoristische teksten, eerlijke meningen en smakelijke foto’s hebben hem een groot aantal volgers opgeleverd. Naast zijn bekende frikandelpizza (in samenwerking met Domino’s), is deze burgerlancering in samenwerking met Gochu Gang een volgende droom die uitkomt voor Eke.

Met de lancering van deze unieke burger brengen Snackspert en Gochu Gang een ware smaaksensatie naar foodies in Nederland. Mis de kans niet om deze speciale burger te proeven, en ervaar zelf waarom juist deze burger de favoriet van Snackspert is geworden!

eigen burger snackspert
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!