Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
nieuwe smaak Klepper en Klepper

Vers van de pers: de nieuwste smaak Klepper & Klepper drop en meer!

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

De nieuwe smaak Klepper & Klepper drop: koffie

Weet je nog, toen Bas langs ging bij de mannen van Klepper & Klepper om te zien hoe zij de beste drop ooit maken? Vorig jaar stelden zij hun fans de vraag “Wat moet onze nieuwste dropsmaak worden?”. En nu, een jaar later, is het dropje in de winnende smaak daar: volzoete drop met een drupje koffie. Nu horen we je denken “huh, koffie?”, maar geloof ons, hij valt verrassend goed in de smaak. Wil je ook proeven? Binnenkort is ‘ie beschikbaar bij de verschillende verkooppunten.

nieuwe smaak Klepper en Klepper
desem pizza

Restaurant Hout benoemd tot Excellent Pizzeria

Restaurant Hout in Eindhoven, dat we eerder al benoemden als een van onze favoriete Italiaanse restaurants in Nederland, is uitgeroepen tot Excellent Pizzeria door 50TopPizza! Daarmee behoren ze nu tot de 5 beste pizzeria’s in Nederland. “Deze onderscheiding is het resultaat van onze passie voor het creëren van authentieke en heerlijke gerechten. Het is een beloning voor het harde werk van ons team en een bevestiging van onze toewijding aan kwaliteit en gastentevredenheid”, aldus de restaurant-eigenaren.

Valencia zoekt paella-chef!

Op 20 september brengt de Spaanse stad Valencia chef-koks uit de hele wereld bijeen voor Wereld Paella Dag. Dan wordt er namelijk gestreden om de titel ‘Beste paella-chef ter wereld’! Op deze internationale paella-dag wordt bovendien het bekendste gerecht uit de Valenciaanse gastronomie geëerd en erkend. Wil jij als chef ook je paella-kookkunsten tonen? Meld je dan nog gauw aan vóór 31 mei. Kijk voor meer info op worldpaelladay.org.

Paella
Lowlander Tompouce Blonde

Nieuw in bierlandschap: Tompouce Blonde

Misschien heb je hem vorige zomer al wel geproefd, het tompouce bier van Lowlander. Nu komt het biermerk samen met HEMA met een nieuwe versie: Tompouce Blonde – met en zonder alcohol. Romiger dan de vorige én dus ook alcoholvrij beschikbaar. Heb je wel trek in zo’n biertje? Het is vanaf nu verkrijgbaar bij bijna alle HEMA-filialen in Nederland en via de webshop van Lowlander.

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!