
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Lees verder na de advertentie
Wekelijks de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen?
De nieuwe smaak Klepper & Klepper drop: koffie
Weet je nog, toen Bas langs ging bij de mannen van Klepper & Klepper om te zien hoe zij de beste drop ooit maken? Vorig jaar stelden zij hun fans de vraag “Wat moet onze nieuwste dropsmaak worden?”. En nu, een jaar later, is het dropje in de winnende smaak daar: volzoete drop met een drupje koffie. Nu horen we je denken “huh, koffie?”, maar geloof ons, hij valt verrassend goed in de smaak. Wil je ook proeven? Binnenkort is ‘ie beschikbaar bij de verschillende verkooppunten.


Nieuw in bierlandschap: Tompouce Blonde
Misschien heb je hem vorige zomer al wel geproefd, het tompouce bier van Lowlander. Nu komt het biermerk samen met HEMA met een nieuwe versie: Tompouce Blonde – met en zonder alcohol. Romiger dan de vorige én dus ook alcoholvrij beschikbaar. Heb je wel trek in zo’n biertje? Het is vanaf nu verkrijgbaar bij bijna alle HEMA-filialen in Nederland en via de webshop van Lowlander.
Foodies favoriet

Kies jij voor extra véél of extra veelzijdig? Nu -15% korting op de XXL of Dual Zone airfryer.
Kortingscode: FOODIES15
Onze tips

Dit is dé lekkerste uitgave van Foodies ooit: chocolade & karamel

Starbucks zet nieuwe smaak op het menu

Bitterballen uit de airfryer: net zo krokant als uit de frituur?

Doe je mee met onze kookwedstrijd? Deze prijzen kun je winnen!

Dit zijn de meest gezochte recepten van februari

Bestel nu Foodies Italië mét gratis kaasgids

Dit zijn de beste bezorgrestaurants van Nederland!

Dit zijn de beste worstenbroodjes uit de supermarkt voor carnaval
Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?