Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Gebakken granola roomspray

Vers van de pers: gebakken granola roomspray en meer!

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Dit wil je: gebakken granola roomspray!

Je hebt geen tijd om zelf granola te kopen, dus koopt kant-en-klare. Maar je mist toch die geur van versgebakken granola. Het Nederlandse ontbijtmerk Oot Granola komt nu met een oplossing: een gebakken granola roomspray. Zo geurt je huis wanneer je wilt naar verser dan verse granola. Net als in de bakkerij. Dat wil jij toch ook? De gebakken granola roomspray is vanaf 15 april in beperkte oplage verkrijgbaar in de geur ‘Crunchy Nuts’, Oot’s populairste smaak (500 ml, € 19,95 ) via oot.nl.

Gebakken granola roomspray
LOT61

Nieuwe flagshipstore LOT61 deelt gratis koffie uit!

Vandaag, maandag 1 april, opent koffiezaak LOT61 een nieuwe vestiging nabij Amsterdam Centraal Station. En om dat te vieren trakteert LOT61 op 1 april 2024 de eerste 61 vroege vogels op gratis koffie. En dat is geen 1-april-grap! LOT61 is al jaren een begrip bij liefhebbers van ambachtelijke en goede koffie(bonen). In 2013 startte het avontuur in Amsterdam-West, waar de oprichters vanuit hun knusse koffiezaak begonnen met de verkoop van hoge kwaliteit huisgebrande koffie. De nieuwe flagshipstore is een volgende stap in hun avontuur.

 

 

Nieuw: FeeBrew frisdrank

Frisdrankproducent Royal Swinkels komt met een nieuw drankje: een smaakvolle en caloriearme frisdrank op basis van mout. FreeBrew is gemaakt van biologische ingrediënten en mouten van gerst, haver, tarwe en spelt. Grappig is dat dit alcoholvrije drankje hetzelfde brouwproces doorloopt als bier, maar dan zonder dat er alcohol wordt gevormd. Een lekker 0.0 alternatief dus! De nieuwe frisdrank komt in de smaken citroen, bloedsinaasappel en framboos. Proeven? Je vindt het drankje vanaf nu de schappen bij Albert Heijn.

FeeBrew
Profielfoto van

Anne Mebelder

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!