Advertentie
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Nieuwe smaken Yespers granola
Misschien ken je het duurzame ontbijtmerk Yespers wel, gemaakt van Nederlands haver en gered fruit. Nu introduceren ze vier nieuwe smaken: Appel & Rozijn, Cashew & Wortel, Hazelnoot & Banaan en Kokos & Kers.
Met de vier nieuwe smaken zet Yespers de voedselketen op zijn kop. Letterlijk. De achterkant van de verpakking is in een omgekeerd jasje gestoken. Bij het omdraaien van de granola vertelt een impactmeter hoeveel impact jouw ontbijt heeft: van het aantal duurzame ingrediënten in de granola, tot besparingen op transport en de hoeveelheid gered fruit.
Hiermee legt het merk nadruk op het tegengaan van voedselverspilling, het creëren van werkgelegenheid in Nederland voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en het realiseren van eerlijke inkomens in de gehele voedselketen.
Wil je proeven? De granola’s zijn verkrijgbaar bij Picnic, Boon’s, Sligro of via Yespers.com.
Nederlands Jeneverfestival komt eraan
Op 5, 6 en 7 april 2024 vindt het Nederlands Jeneverfestival plaats in Schiedam. Op vrijdag 5 april wordt het festival geopend met een heuse openingsparty in de Havenskerk. En op 6 en 7 april kun je meer dan 100 verschillende producten en cocktails proeven. Een groot aantal destillateurs zal dan namelijk hun mooiste dranken meenemen. Ook kun je deelnemen aan verschillende masterclasses en workshops.
Onze tips
Nu verkrijgbaar: Foodies Lekker stoven
Vers van de pers: nieuwe smaken van Côte d’Or, Golden Cups en meer!
Tefal x Jamie Oliver: De beste producten voor in jouw keuken
WIN: elke week een AIR braadpan van Tefal voor #stovember
NIEUW: Foodies Travel + win een culinaire reis!
Vers van de pers: Foodies’ kerstcover, Jamie Oliver-week en meer!
Jamie Oliver-week bij Foodies Magazine!
Kijktip: nieuw seizoen MasterChef Australië 2024
Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?