Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Win 2 nachten Berlijn

WIN: 2 nachten Berlijn voor 2 personen met Time to Momo

In samenwerking met Time to Momo
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Berlijn is de stad van oost en west, van Checkpoint Charlie, de Brandenburger Tor en de Reichstag, maar ook van biergartens, curryworst en het wereldberoemde nachtleven. Berlijn staat bekend om haar diversiteit van de verschillende wijken. Hoewel vanwege de muur een echt centrum in de stad ontbreekt, heeft iedere wijk wél een eigen centrum met eigen sfeer en genoeg restaurants. Want lekker eten kun je er namelijk overal.

Win 2 nachten Berlijn: weekendje weg

Samen met Time to Momo geven we een wel heel bijzondere prijs weg: win 2 nachten Berlijn voor 2 personen (én natuurlijk de Time to Momo-stedengids van Berlijn)!

De winnaar wint een verblijf van twee nachten in een hotel in Berlijn. Het hotel wordt in overleg met de winnaar bepaald en daarna gereserveerd door Time to Momo. Extra kosten buiten het verblijf om zijn voor rekening van de winnaar, zo ook de reis naar Berlijn. Let op: de overnachtingen vinden plaats in 2024.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Time to Momo

Natuurlijk ken je de onmisbare reisgidsen van Time to Momo, boordevol tips, hotspots en wandelroutes in je favoriete steden. Daarnaast vind je op de website van Time to Momo de leukste hotels in meer dan 50 steden, samen met de beste tips van locals. Zo kun je van A tot Z je hele citytrip samenstellen, inclusief verblijf.

In de reisgids van Berlijn vind je de beste tips voor de stad. Bovendien bevat de gids zes verschillende routes waarmee je eenvoudig te voet een bepaald deel van de stad kunt ontdekken. Kun je niet wachten? Bestel dan alvast de reisgids:

€ 19,99

Bestel Time to Momo Berlijn

cover time to momo berlijn

Troostprijs

Naast 2 nachten Berlijn voor 2 personen, geven we ook nog eens 10 Time to Momo-reisgidsen van Berlijn weg. Win je uiteindelijk niet de overnachtingen? Dan maak je alsnog kans op een reisgids van Berlijn.

Zo maak je kans

Om kans te maken op deze prijs hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten, de winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons per mail. Meedoen kan tot en met 16 juni 2024.

Win 2 nachten Berlijn met Time to Momo

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!