GEWONNEN: Exclusief aspergediner bij het Bio Proeflokaal van Smaakt
Advertentie
Kun je ook niet wachten tot de eerste asperges eindelijk weer in de winkel liggen? Dan hebben we goed nieuws! Je maakt nu namelijk kans op een exclusief aspergediner bij het Bio Proeflokaal van Smaakt.
Win een exclusief aspergediner
Deze editie van het exclusieve aspergediner van het Bio Proeflokaal wil je niet missen! De chefs staan klaar om een heerlijk diner van maar liefst vijf gangen te creëren voor deze speciale tijd van het jaar: ASPERGES.
De asperge-editie in 2023 was een groot succes, daarom is er dit jaar gekozen voor twee avonden. Wil je kans maken op dit exclusieve aspergediner? Zorg er dan voor dat je op 18 of 19 april 2024 beschikbaar bent.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Bio Proeflokaal
Bio Proeflokaal is één van de impactprogramma’s van de Smaakspecialist, het bedrijf achter het merk Smaakt. Het is een pop-up restaurant, speciaal opgezet om iedereen iedereen te laten ervaren hoe lekker en culinair biologisch eten is. Elk ingrediënt is met liefde voor mens, dier en natuur geproduceerd, zodat gasten niet alleen genieten van een heerlijk menu, maar ook bijdragen aan een betere wereld. Dit sluit perfect aan bij de missie van Smaakt.
Tijdens een diner bij het Bio Proeflokaal laat Smaakt je graag proeven hoe lekker biologisch is!
Exclusief aspergediner
In het menu van dit exclusieve aspergediner wordt gewerkt met biologische producten van de Smaakspecialist en groenten van het seizoen. Alle dieetwensen kunnen vooraf worden aangegeven. De chefs zullen hier dan uiteraard rekening mee houden.
De diners vinden plaats op donderdag 18 en vrijdag 19 april 2024. Inloop is vanaf 18.30 uur, het diner start om 19.00 uur op het prachtige Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout, Noord Brabant.
Maak nu kans op het aspergediner
Om kans te maken op het exclusieve aspergediner voor twee personen op 18 of 19 april 2024 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten. De winactie loopt tot en met 10 april 2024.
Let op: doe alleen mee als je ook daadwerkelijk kunt op 18 of 19 april.
(winactie gesloten)
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x Foodies’ Italië special
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
NIEUW: Foodies studio in hartje Nijmegen
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.