Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
WIN: exclusief aspergediner

GEWONNEN: Exclusief aspergediner bij het Bio Proeflokaal van Smaakt

In samenwerking met Smaakt
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Kun je ook niet wachten tot de eerste asperges eindelijk weer in de winkel liggen? Dan hebben we goed nieuws! Je maakt nu namelijk kans op een exclusief aspergediner bij het Bio Proeflokaal van Smaakt.

Win een exclusief aspergediner

Deze editie van het exclusieve aspergediner van het Bio Proeflokaal wil je niet missen! De chefs staan klaar om een heerlijk diner van maar liefst vijf gangen te creëren voor deze speciale tijd van het jaar: ASPERGES.

De asperge-editie in 2023 was een groot succes, daarom is er dit jaar gekozen voor twee avonden. Wil je kans maken op dit exclusieve aspergediner? Zorg er dan voor dat je op 18 of 19 april 2024 beschikbaar bent.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Bio Proeflokaal

Bio Proeflokaal is één van de impactprogramma’s van de Smaakspecialist, het bedrijf achter het merk Smaakt. Het is een pop-up restaurant, speciaal opgezet om iedereen iedereen te laten ervaren hoe lekker en culinair biologisch eten is. Elk ingrediënt is met liefde voor mens, dier en natuur geproduceerd, zodat gasten niet alleen genieten van een heerlijk menu, maar ook bijdragen aan een betere wereld. Dit sluit perfect aan bij de missie van Smaakt.

Tijdens een diner bij het Bio Proeflokaal laat Smaakt je graag proeven hoe lekker biologisch is!

Landgoed Luchtenburg

Exclusief aspergediner

In het menu van dit exclusieve aspergediner wordt gewerkt met biologische producten van de Smaakspecialist en groenten van het seizoen. Alle dieetwensen kunnen vooraf worden aangegeven. De chefs zullen hier dan uiteraard rekening mee houden.

De diners vinden plaats op donderdag 18 en vrijdag 19 april 2024. Inloop is vanaf 18.30 uur, het diner start om 19.00 uur op het prachtige Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout, Noord Brabant.

aspergediner Smaakt

Maak nu kans op het aspergediner

Om kans te maken op het exclusieve aspergediner voor twee personen op 18 of 19 april 2024 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten. De winactie loopt tot en met 10 april 2024.

Let op: doe alleen mee als je ook daadwerkelijk kunt op 18 of 19 april.

(winactie gesloten)

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!