Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Rukmini Iyer

GEWONNEN: 3x Het Groene Kookboek van Rukmini Iyer

In samenwerking met Becht
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

We zijn groot fan van de makkelijke recepten van Rukmini Iyer. In haar heerlijke kookboeken deelt ze gerechten die je vaak al binnen een kwartier maakt, zo ook in haar nieuwste boek “Het Groene Kookboek”. Klinkt goed, toch?

Win 3x Het Groene Kookboek

Heb je het al gezien? Deze week kwam het nieuwste boek van Rukmini Iyer uit: “Het Groene Kookboek”. Dit boek staat boordevol de lekkerste vegetarische en vegan recepten, die ook nog eens allemaal in een handomdraai op tafel staan. Die wil je vast hebben! Vul snel het formulier onderaan dit artikel in en win “Het Groene Kookboek”.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Het Groene Kookboek

Rukmini Iyer – de bakplaatkoningin – heeft al haar favoriete vegetarische en vegan gerechten in één kookboek gebundeld. Na het succes van haar bakplaat-boeken, komt ze nu met een vega-kookboek: “Het groene kookboek”.

In dit prachtige kookboek vind je heerlijke vegetarische en vegan gerechten, voor iedere dag van de week. Van recepten die 15 tot 30 minuten bereidingstijd hebben, tot gerechtjes om te delen en maaltijden voor het hele gezin.

Denk bijvoorbeeld aan misoboternoedels met tomaat en bosui, pittige mapo tofu met paddenstoelen of hartige taartjes met prei, balsamico en kruidenroomkaas. Dit kookboek is onmisbaar in de keuken van iedere Rukmini-fan én liefhebber van gerechten vol smaak, die toevallig ook nog vegetarisch of vegan zijn.

€ 25,99

Bestel het boek:

het groene kookboek

Maak nu kans op Het Groene Kookboek

Maak nu kans op “Het Groene Kookboek” van Rukmini Iyer met onze winactie, we mogen maar liefst drie boeken weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen.

De winactie loopt tot en met 23 juni 2024. De winnaars krijgen persoonlijk bericht van ons per e-mail.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Foto bovenaan artikel: ©Jurriaan Huting

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!