Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Princess Dinner4All Circle

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: Princess Dinner4All Circle

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een Princess Dinner4All Circle t.w.v. € 99,99 weg.

Kerst is hét moment om samen te tafelen. Met de hele familie samen eten is natuurlijk hartstikke gezellig maar kan soms ook best lastig zijn. Want met al die verschillende diëten, allergieën en voorkeuren is het een flinke klus wat je op tafel kan zetten. Gelukkig zijn die zorgen met de Princess Dinner4All Circle voorgoed verleden tijd! Dankzij de innovatieve samenstelling, waarbij ieder zijn eigen bakplaatje heeft, voorkom je dat smaken en allergenen zich mengen. Zo creëer je voor iedereen op ieder gewenst moment een unieke funcooking ervaring!

Princess Dinner4All Circle

De Princess Dinner4All Circle bestaat uit een centrale unit met een aardewerken serveerschaal en vier losse bakplaatjes. Op deze manier bereid je zelf je eigen eten zonder dat smaken of sappen door elkaar gaan lopen. Je kunt ervoor kiezen om de bakplaatjes rondom het middenstuk te plaatsen, of om ze voor je eigen bord neer te zetten. Dit maakt het ook fun voor kinderen omdat zij nu gemakkelijk zelf hun eigen vlees, vis of groente kunnen bakken, zonder over de tafel te hoeven reiken. De Dinner4All Circle is ook erg geschikt voor gezinnen waarbij iemand vegetarisch is of een voedselallergie heeft. Door het gebruiksgemak van de Dinner4All Circle is samen gourmetten nu nóg gezelliger! Wil jij dat deze kerst meemaken? Lees dan snel verder om erachter te komen hoe je kans maakt op deze prachtige prijs!

Princess Dinner4All Circle

Zo maak je kans

Om kans te maken op een Princess Dinner4All Circle t.w.v. € 99,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Lees ook: Wist jij dit al? 9 feitjes over gourmetten

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!