Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
paasei tony's chocolonely

GEWONNEN: 3x Tony’s Chocolonely paasei

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Voor je het weet is het al Pasen, ook al is het nu volop winter. Paaseieren mogen natuurlijk niet ontbreken, wat dacht je bijvoorbeeld van dit geniale Tony’s Chocolonely paasei? Doe snel mee en maak kans op één van de drie paaseieren!

Tony’s Chocolonely paasei

Al duurt het natuurlijk nog even, je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn… Pasen! Impact maken wordt dit jaar een eitje met dit holle ei van melk, karamel en zeezout. Enneh… je krijgt d’r ook nog eens vijf kleine eitjes bij. Kortom, dat is nog eens win-win met het heerlijke chocolade-ei van Tony’s Chocolonely!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Missie Tony’s Chocolonely

De visie van Tony’s Chocolonely is 100% slaafvrije chocolade. Niet alleen hun chocolade, maar alle chocolade wereldwijd. Hoe meer mensen kiezen voor slaafvrije chocolade en het verhaal delen, hoe eerder 100% slaafvrij normaal wordt. Uiteindelijk bepaal jij, doe je mee?

Tony's Chocolonely paasei

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de drie Tony’s Chocolonely paaseieren hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten. De winactie loopt tot en met 3 maart 2024.

(deze winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!