Advertentie
Voor je het weet is het al Pasen, ook al is het nu volop winter. Paaseieren mogen natuurlijk niet ontbreken, wat dacht je bijvoorbeeld van dit geniale Tony’s Chocolonely paasei? Doe snel mee en maak kans op één van de drie paaseieren!
Tony’s Chocolonely paasei
Al duurt het natuurlijk nog even, je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn… Pasen! Impact maken wordt dit jaar een eitje met dit holle ei van melk, karamel en zeezout. Enneh… je krijgt d’r ook nog eens vijf kleine eitjes bij. Kortom, dat is nog eens win-win met het heerlijke chocolade-ei van Tony’s Chocolonely!
Wil je ook iedere week de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Missie Tony’s Chocolonely
De visie van Tony’s Chocolonely is 100% slaafvrije chocolade. Niet alleen hun chocolade, maar alle chocolade wereldwijd. Hoe meer mensen kiezen voor slaafvrije chocolade en het verhaal delen, hoe eerder 100% slaafvrij normaal wordt. Uiteindelijk bepaal jij, doe je mee?
Zo maak je kans
Om kans te maken op één van de drie Tony’s Chocolonely paaseieren hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten. De winactie loopt tot en met 3 maart 2024.
(deze winactie is gesloten)
Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.
Onze tips
WIN: 3x het kookboek ZOETE ZOOI. van Eefje Friedhoff
Nu verkrijgbaar: Foodies Lekker stoven
Vers van de pers: nieuwe smaken van Côte d’Or, Golden Cups en meer!
Tefal x Jamie Oliver: de beste producten voor in jouw keuken
WIN: elke week een AIR braadpan van Tefal voor #stovember
NIEUW: Foodies Travel + win een culinaire reis!
Vers van de pers: Foodies’ kerstcover, Jamie Oliver-week en meer!
Jamie Oliver-week bij Foodies Magazine!
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.