
Meer Donna
Lees verder na de advertentie
Toen Donna Hay in 2016 haar eerste Basics To Brilliance boek lanceerde, had ze niet durven dromen dat het een bestseller werd. Wij daarentegen wel: want verandert niet alles wat Donna Hay aanraakt in goud? Basics to Brilliance bevat alles waar Donna steengoed in is: heerlijke basisrecepten die iedere thuiskok kan maken. Voorzien van eenvoudige smaaktwists en shortcuts, zodat je iedere keer weer iets verrassend op tafel kan zetten. Van Basics naar Brilliance dus.

Intiem driegangendiner
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Om te vieren dat haar tweede Basics to Brilliance boek uit is, doet Donna in een boektour ook even ons land aan. In de korte tijd dat ze in Nederland is, wil ze graag aan tafel met haar allergrootste fans om hun gerechten te laten proeven uit haar nieuwste boek. Het belooft een waanzinnig én intiem driegangendiner te worden.
Wil je altijd op de hoogte zijn van onze winacties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Kans maken?
Wil jij kans maken op het driegangendiner Basics To Brilliance met Donna Hay, op 6 november 2023 om 18.30 uur in het centrum van Amsterdam? Vul dan uiterlijk zondag 22 oktober 2023 onderstaand formulier in om kans te maken. We verloten 3x twee kaarten, dus je kunt je grootste Donna Hay vriend(in) ook meenemen! We maken de winnaars op 23 oktober 2023 bekend via e-mail.
(winactie gesloten)
Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.
Lees ook: 9x onze favoriete recepten van Donna Hay
Onze tips

Trending op TikTok: dit vinden wij echt van de Ninja Slushi

Foodies Spanje staat vol tapas en toetjes: scoor ’m nu met korting

Zelf flatbread maken was nog nooit zo makkelijk

Aardbeienijs getest: dit huismerk is het allerlekkerst

Deze snack met matcha mag je niet missen!

Dit zijn de meest gezochte recepten van juni

Kijktip: seizoen 4 van The Bear is nu te zien!

Wát?! Dit insect zorgt voor de perfecte portie proteïne
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.