Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
donna hay

GEWONNEN: 3-gangendiner met Donna Hay

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Op 7 november 2023 verschijnt Even more Basics to Brilliance, het nieuwste kookboek van Donna Hay. En om dat te vieren organiseert ze een exclusief driegangendiner in het centrum van Amsterdam. En het allerleukste: jij kan daar bij zijn! Wij mogen 3x twee kaarten weggeven.

Meer Donna

Toen Donna Hay in 2016 haar eerste Basics To Brilliance boek lanceerde, had ze niet durven dromen dat het een bestseller werd. Wij daarentegen wel: want verandert niet alles wat Donna Hay aanraakt in goud? Basics to Brilliance bevat alles waar Donna steengoed in is: heerlijke basisrecepten die iedere thuiskok kan maken. Voorzien van eenvoudige smaaktwists en shortcuts, zodat je iedere keer weer iets verrassend op tafel kan zetten. Van Basics naar Brilliance dus.

Uit het boek

Even more basic to brilliance

€ 34,99
Cover voor Even more basic to brilliance

Intiem driegangendiner

Om te vieren dat haar tweede Basics to Brilliance boek uit is, doet Donna in een boektour ook even ons land aan. In de korte tijd dat ze in Nederland is, wil ze graag aan tafel met haar allergrootste fans om hun gerechten te laten proeven uit haar nieuwste boek. Het belooft een waanzinnig én intiem driegangendiner te worden.

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze winacties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Kans maken?

Wil jij kans maken op het driegangendiner Basics To Brilliance met Donna Hay, op 6 november 2023 om 18.30 uur in het centrum van Amsterdam? Vul dan uiterlijk zondag 22 oktober 2023 onderstaand formulier in om kans te maken. We verloten 3x twee kaarten, dus je kunt je grootste Donna Hay vriend(in) ook meenemen! We maken de winnaars op 23 oktober 2023 bekend via e-mail.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Recepten van Donna Hay

Lees ook: 9x onze favoriete recepten van Donna Hay

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!