Advertentie
Het Slowcookerboek
Met een slowcooker én veelzijdige recepten kun je heel veel lekkere gerechten bereiden, dat bewijst Sabine Koning met ‘Het Slowcookerboek‘.
Als oprichter van het populaire platform Ohmyfoodness weet Sabine als geen ander hoe je een lekker gerecht op tafel zet. Ook met een slowcooker, die je heel veel tijd en moeite bespaart en superveelzijdig is.
In haar boek deelt ze 80 originele dinerrecepten, van de welbekende stoofpotjes tot pasta’s, wereldgerechten en klassieke AGV’tjes. Maak bijvoorbeeld een klassieke rendang (of maak ‘m vega!), bereid overheerlijke BBQ pulled pork taco’s of geniet van slowcooked zalm met dille.
Wil je altijd op de hoogte zijn van onze winacties ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Russell Hobbs Satisfry Multicooker
Aankomende maand deelt Sabine elke week een column met haar tips & tricks voor slowcooken. Zo deelt ze in haar eerste column wanneer je welke slowcooker het beste kunt kiezen.
Spoiler alert: de Russell Hobbs Satisfry Multicooker is haar favoriet! Benieuwd waarom? Dat deelt ze in een uitgebreide review. Ben je gelijk overtuigd? Vul dan snel het onderstaande formulier in want samen met Sabine mogen we er eentje weggeven!
Kans maken?
Wil jij de Russell Hobbs Satisfry Multicooker winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en ook afwachten tot we op 1 november 2023 de winnaar bekend maken!
(winactie gesloten)
Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.
Lees ook:
Wat is het verschil tussen een slowcooker en een stoofpan?
Mals stoofvlees maken: met deze tips kan je stoof niet mislukken!
Slowcooker tips: zo maak je jouw gerechten nóg lekkerder
Onze tips
Dit zijn de leukste Nederlandse culinaire podcasts
Vers van de pers: nieuw Affligem bier, Koreaanse BBQ en meer!
Foodies’ favorieten van september
Komkommerhype in IJsland: deze recepten wil je maken!
Nu verkrijgbaar: Foodies Wij gaan bakken!
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.