Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Jubileumseizoen Heel Holland Bakt

Dit is de winnaar van Heel Holland Bakt!

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Zat jij gisteravond net als 3,2 miljoen andere Nederlanders ook voor de buis? Het was namelijk tijd voor de bekendmaking van de winnaar van Heel Holland bakt 2023! En deze finale was wel een hele bijzondere: er streden namelijk niet drie, maar vier finalisten om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland'. En de winnaar is nu bekend!

Winnaar Heel Holland Bakt

Vier finalisten dus. Op zondag 5 februari streden namelijk Jan, Zineb, Amel én Mercedes tegen elkaar om de beste thuisbakker van Nederland te worden. Na twee spannende dagen in de tent werd de Rotterdamse Mercedes uiteindelijk de winnaar van Heel Holland Bakt seizoen 2022/2023. Ze kon het zelf bijna niet geloven en was naar eigen zeggen helemaal in shock, maar ze mag zich nu dan echt de 10e winnares van het bekende bakprogramma noemen!

Ook iedere week de leukste verhalen en recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Uitzending gemist?

Heb je de Heel Holland Bakt finale gemist? Kijk de uitzending hier terug en zie hoe de vier finalisten aan de slag gingen met de technische opdracht: een teckel van chocolade, hoe ze stuk voor stuk een spetterend spektakelstuk met allerlei baktechnieken in elkaar zetten én hoe Mercedes er uiteindelijk met de winst vandoor ging!

Winnaar van Heel Holland Bakt 2023 Mercedes

Lees meer: dit zijn de vier finalisten van Heel Holland Bakt

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!