
Van krokant desembrood tot croissants, zoet gebak en zelfs sandwiches; dit haal je bij de bakker. Maar welke is nou de beste? Fort Negen natuurlijk! En wij vertellen je waarom…
Lees verder na de advertentie
Wanneer je langs de deuren van Fort Negen loopt, ruik je de geur van versgebakken producten uit de bakkerij en ontkom je er eigenlijk niet aan om hier naar binnen te stappen en iets mee te nemen. Ze bakken er dagelijks heerlijke producten. Misschien heb je hun beroemde croissant met softijs en het broodje kaassoufflé wel eens voorbij zien komen? Vaak staat er een meterslange rij voor de deur — zelfs voordat de bakkerij open is. Maar waarom eigenlijk? Wij vertellen je waarom Fort Negen volgens ons de beste bakkerij van Amsterdam is (en waarom jij hier ook een keer naartoe wilt).
Foodies x Fort Negen
Voordat we je meer vertellen over deze bekende bakkerij, wist je dat wij een hele leuke samenwerking hebben met Fort Negen? Voor het Foodies baknummer hebben we namelijk de handen ineen geslagen met deze bakkerij en een heerlijk nummer samengesteld. Deze kun jij nu tijdelijk bestellen zonder verzendkosten!
Foodies x Fort Negen
Lekker veel zelf bakken- Leer je eigen desembrood bakken;
- Proef ons eigen bakkersbroodje met zachte butter chicken;
- Maak croissants in alle smaken én meer!

Fort Negen bakkerij
Voor wie nog niet bekend is met de bakkerij: Fort Negen bevindt zich aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam en wordt gerund door eigenaar en bakker Maarten Langeslag. Maar waarom is dit eigenlijk de beste bakkerij van Amsterdam?
Omdat ze hier dagelijks met biologisch graan van Nederlandse bodem de lekkerste producten bakken. Denk aan knapperig zuurdesem, luchtige croissants, gebak en zoete lekkernijen waar je niet omheen kunt. Alles komt met liefde en vakmanschap uit de oven. En dat proef je: dit gepassioneerde team maakt met toewijding elke dag opnieuw de allerbeste baksels van de stad.
Tip!

Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Fort Negen sandwichbar
Wil je liever een sandwich afhalen? Ook dat kan! Na twee jaar de bakkerij op volle toeren gedraaid te hebben, hebben ze in 2024 in het pand ernaast een sandwichbar geopend. Het brood uit de bakkerij wordt hier gebruikt voor heerlijke sandwiches, van klassieke combinaties tot broodjes die zijn geïnspireerd op specifieke gerechten. Wat denk jij bijvoorbeeld van ons broodje butter chicken? Ze werken met een seizoensgebonden menu waarbij ze groenten zelf fermenteren, het vlees roken en pekelen en het brood tot op de laatste kruimel verwerken.
Als eerste updates ontvangen over ons baknummer?
Meer weten?
Dit was voor ons natuurlijk meer dan reden genoeg om een prachtige samenwerking aan te gaan met Fort Negen en samen een baknummer te creëren! Benieuwd? Bestel dan nu deze unieke editie – in samenwerking met bakkerij Fort Negen –en profiteer van gratis verzending!
Foodies x Fort Negen
Lekker veel zelf bakkenZuurdesembrood, croissants, taarten, koekjes, cakes… in deze unieke editie van Foodies speelt bakken de hoofdrol!
- Leer je eigen desembrood bakken;
- Proef ons eigen bakkersbroodje met zachte butter chicken;
- Maak croissants in alle smaken én meer!

Deze uitgave wordt rond 5 september bij je thuisbezorgd. Ben je abonnee? Dan valt ‘ie automatisch bij je op de mat.
Onze tips

LAATSTE KANS: Foodies-editie met bakkerij Fort Negen

Van zuurdesem tot rogge: zo bak je zelf het lekkerste brood

De perfecte croissants bakken: hoe doe je dat?

Bak je eigen zuurdesembrood

Maak je eigen zuurdesem: de zuurdesemstarter

GEWONNEN: 3x ongefilterde olijfolie van Atrevido

Foodies kerstgelukjes: win deze geweldige prijzen in december

De virale Ninja SLUSHi scoor je nu belachelijk goedkoop

Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje – vooral als er eten én wijn is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Houdt van het organiseren van etentjes voor familie en vrienden. Haat koriander.



