Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
The Church Arnhem

NIEUW: The Church in Arnhem

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Onlangs opende The Church in Arnhem, een fantastisch restaurant én hotel in een voormalige kerk. Deze is met veel aandacht voor details verbouwd tot een hip hotel met restaurant én cocktailbar. Niet alleen bij de gerechten lik je je vingers af, ook de inrichting is bijzonder. Veel oude elementen van de kerk zijn behouden gebleven en de muurschilderingen en kleuren spatten van de muren af. Nip aan een cocktail, bestel het Chef Experience-menu en slaap in een zwevende hotelkamer.

The Church in Arnhem

Bij The Church worden de sterren van de hemel gekookt. De cocktailbar en open keuken staan in het midden van de kerk, in een prachtige setting. Aan tafel kun je kiezen uit een Chef Experience menu (bestaande uit 6, 9 of 12 gerechten) of eet je á la carte. Er wordt veel gebruikgemaakt van vis en schaal- en schelpdieren, maar je vindt ook vlees- en vegetarische gerechten terug op het menu. Gastvrouw Janiek van den Broeck en Chef Bart Leussink en het team brengen gastvrijheid en ervaring met passie over op de gasten. Voor of na het diner ben je welkom aan de bar en in de lounge voor een goddelijke cocktail of ander heerlijk drankje. Pro-tip: zorg dat je een plekje bemachtigt aan de Chef’s Table.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Totaalbeleving

Een luxe allure, oprechte persoonlijke aandacht voor gasten en zinnenprikkelend: dat is The Church. Een hidden gem middenin de stad Arnhem. De combinatie van het hotel, restaurant en de lounge zijn een absolute totaalbeleving. Iedereen is welkom bij The Church om een avond te komen fijnproeven, een bijzondere overnachting te beleven, een geweldig feest te geven of een inspirerende meeting te organiseren.

The Church in Arnhem

Zwevende kamers

Het boutiquehotel van The Church is ‘one of a kind’. Hier droom je namelijk weg met uitzicht op het fantastische kerkplafond, terwijl je zicht hebt op de mooie schilderingen. In totaal heeft het hotel 14 kamers, waarvan 8 zwevende kamers in het middenschip van de kerk. Het zijn blikvangers, met een open badkamer en luxe inrichting. Het eigentijdse design en comfort gaan moeiteloos samen met de historische elementen van het gebouw. De volgende ochtend begin je je dag heerlijk relaxed in hartje Arnhem.

Voorproefje op het menu van The Church

Natuurlijk konden we het niet laten om alvast te proeven van het menu van The Church. We zaten aan de lange bar langs de keuken, de Chef’s Table. Onder het genot van heerlijke wijnen kwamen er prachtige gerechten voorbij. Zo begonnen we met verse oesters met framboos en granaatappel, serveerde de chef dumplings van koolrabi en kregen we gerechten met gerookte ribeye, short ribs en tarbot. Kortom; stuk voor stuk smaakvolle gerechten, gemaakt met mooie seizoensproducten.

Je vindt The Church aan de Spoorwegstraat 10 in Arnhem. Reserveren kan via the-church.nl.

Chef van The Church

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!