
Gezond eten klinkt vaak als gedoe. Maar dat hoeft helemaal niet, bewijst Jamie Oliver in zijn nieuwste boek. Met 50 praktische healthy hacks laat hij zien hoe je met kleine aanpassingen gezonder kunt eten. Wil jij dat ook? Lees dan snel verder!
Lees verder na de advertentie
In zijn nieuwste boek laat Jamie Oliver zien dat het niet gaat om wat je niet mag eten, maar om wat er allemaal wél kan. Met 50 healthy hacks en een maaltijdplan van 2 weken als kickstarter, wordt gezond eten makkelijker dan ooit.
Gezond genieten met Foodies én Jamie Oliver
Wil jij zijn nieuwste boek in huis halen? Neem dan nu een jaarabonnement op Foodies en profiteer van een exclusieve korting!

Het boek van Jamie Oliver wordt rond 15 september bij je thuisbezorgd.



Eet jezelf gezond
In Eet jezelf gezond geeft Jamie Oliver 120 briljante recepten die energie geven, verzadigen, voeden en je lichaam versterken. Gezond eten gaat namelijk niet om weglaten, maar om wat je allemaal wél kunt eten.
Met hulp van The Naked Chef breng jij balans aan in je maaltijden, kom je – eindelijk – aan je dagelijkse portie groente en fruit én weet je op welke gezonde(re) zoetigheid en drankjes jij jezelf mag trakteren. Tel daar ook nog eens zijn 50 healthy hacks bij op en je eet jezelf gezond voordat je het weet.
Enthousiast?
Neem nu een jaarabonnement op Foodies en ontvang 12x het magazine en zijn nieuwste boek samen voor maar € 65!
Fotografie: David Loftus en Paul Stuart (auteursfoto)

Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.
Onze tips

Jamie Oliver komt met nieuw boek vol gezonde gerechten (en jij scoort ‘m nu met korting)

Deze exclusieve tips van Jamie Oliver mag je niet missen!

Buddy Oliver: alles over Jamie’s jonge opvolger

Recepten van Jamie Oliver: 21x onze favorieten (én kortingsactie)

Van cake tot taart: dit zijn de lekkerste zoete recepten van Jamie Oliver

Eindelijk: het nieuwe kookboek van de auteur van ‘Zout, vet, zuur, hitte’ is er!

De beste kookboeken van 2025 volgens de Foodies-redactie

Dit is waarom iedereen Pien’s Dinner Club in huis wil hebben

Waarom de aardappel een comeback verdient volgens Jacques Hermus

Simpel én lekker? Dan wil je deze recepten maken

Dit is de reden dat iedereen massaal vlaaien aan het bakken is

Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.




