
Het grote Italië kookboek
Lees verder na de advertentie
Al het lekkers uit de Italiaanse keuken in één boek? Dat klinkt onmogelijk, maar wij zijn erin geslaagd! Van pasta tot risotto en van gnocchi tot pizza: alle klassiekers komen voorbij. Recepten die je kent, mar ook volop nieuwe variaties. Na het koken uit “Het grote Italië kookboek” ga je nóg meer van de Italiaanse keuken houden!

Kerst Tip

Een ontspannen kerst.
Bij MediaMarkt kun je terecht voor de beste Kleine keukenapparatuur kerstdeals. Leuk voor onder de kerstboom.
Lees verder na de advertentie
Meer dan 150 succesrecepten
Als er één keuken is waar we allemaal dol op zijn, dan is het wel de Italiaanse keuken. Met specialiteiten in iedere regio, zit er voor iedereen wel wat tussen. Ga jij voor een klassieke pasta ragù of liever bolognese? Of misschien toch een risotto, maar dan wel volgens de perfecte kooktips. Met dit boek maak je ook makkelijke pasta-ovenschotels voor drukke dagen of uitgebreide vleesgerechten voor als je bezoek krijgt. En het zoet-hoofdstuk mag niemand overslaan, want wiens hart gaat er nu niet sneller kloppen van tiramisu of trifle? Een completer kookboek van de Italiaanse keuken dan “Het grote Italië kookboek” ga je niet vinden!
Lees verder na de advertentie
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Lees verder na de advertentie
Onze tips

Dit zijn de beste kerst kookboeken vol inspiratie

Tobias Camman bewijst: ook een foodsnob kan van fastfood houden

Fan van wild? Dan wil je dit nieuwe kookboek zeker hebben (inclusief recepten)

Dit is waarom iedereen Pien’s Dinner Club in huis wil hebben (inclusief recepten!)

Deze allesomvattende bijbel voor patisserie wil je hebben (inclusief recepten!)

Eindelijk: het nieuwe kookboek van de auteur van ‘Zout, vet, zuur, hitte’ is er!

De beste kookboeken van 2025 volgens de Foodies-redactie

Waarom de aardappel een comeback verdient volgens Jacques Hermus

Simpel én lekker? Dan wil je deze recepten maken

Dit is de reden dat iedereen massaal vlaaien aan het bakken is

Krokant, sappig en cheesy: dit zijn de burgers waar iedereen over praat

Eenvoudig uitsloven met het kookboek F*cking Lecqer (inclusief recepten!)

Eva Koper verklapt: dit is waarom zelfs een pistachecroissant gezond kan zijn

Kun je alles maken in de airfryer? Deze recepten bewijzen het

Het kookboek van Ottolenghi’s topchef is nú uit en iedereen is laaiend enthousiast

Zo ga je zelf aan de slag als de bakkers van bakkerij Fort Negen

Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.




