
Het grote Italië kookboek
Lees verder na de advertentie
Al het lekkers uit de Italiaanse keuken in één boek? Dat klinkt onmogelijk, maar wij zijn erin geslaagd! Van pasta tot risotto en van gnocchi tot pizza: alle klassiekers komen voorbij. Recepten die je kent, mar ook volop nieuwe variaties. Na het koken uit “Het grote Italië kookboek” ga je nóg meer van de Italiaanse keuken houden!

Meer dan 150 succesrecepten
Tip!

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Als er één keuken is waar we allemaal dol op zijn, dan is het wel de Italiaanse keuken. Met specialiteiten in iedere regio, zit er voor iedereen wel wat tussen. Ga jij voor een klassieke pasta ragù of liever bolognese? Of misschien toch een risotto, maar dan wel volgens de perfecte kooktips. Met dit boek maak je ook makkelijke pasta-ovenschotels voor drukke dagen of uitgebreide vleesgerechten voor als je bezoek krijgt. En het zoet-hoofdstuk mag niemand overslaan, want wiens hart gaat er nu niet sneller kloppen van tiramisu of trifle? Een completer kookboek van de Italiaanse keuken dan “Het grote Italië kookboek” ga je niet vinden!
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips

Van hapjes tot harira: 100 ramadanrecepten

Alles over het ‘Easy Airfryer’-boek van Jamie Oliver (en zo krijg je ‘m cadeau)

Alles over het boek ‘Plant’ van De Nieuwe Winkel, inclusief recept!

De beste kipgerechten maak je zo

Foodies boekenclub: The Curry Guy één pan

Last Minute Dinners: alles over dit handige kookboek, inclusief menu!

Zo combineer je eten met het juiste bier

Zet deze schitterende kookboeken op je kerstverlanglijstje dit jaar

Bakken in de airfryer: zo doe je dat!

Alles over het nieuwste boek van Donna Hay: “Too Easy”, inclusief recepten!

Alles over ‘Herman kookt terug’ en waarom dit zo veel meer dan een kookboek is…

Alles over “Het ramadankookboek” van Mounir Toub

Alles over het nieuwe kookboek “Bij Meera aan tafel”, inclusief recepten!

Alles over het kookboek “Veggilaine”, inclusief recepten natuurlijk!

Dit zijn de beste kookboeken van 2024

Foodies boekenclub: “ZOETE ZOOI.”
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.