Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Italië kookboek K&G

Het grote Italië kookboek van Koken & Genieten

Advertentie

Heb je ook zo genoten van alle recepten uit Foodies Italië? Dan hebben we een tip voor je! Koken & Genieten komt namelijk met "Het grote Italië kookboek". Bestel 'm nu en ontvang dit onmisbare kookboek als eerste!

Het grote Italië kookboek

Al het lekkers uit de Italiaanse keuken in één boek? Dat klinkt onmogelijk, maar wij zijn erin geslaagd! Van pasta tot risotto en van gnocchi tot pizza: alle klassiekers komen voorbij. Recepten die je kent, mar ook volop nieuwe variaties. Na het koken uit “Het grote Italië kookboek” ga je nóg meer van de Italiaanse keuken houden!

Het grote Italië kookboek

€ 9,99
Italië kookboek K&G

Meer dan 150 succesrecepten

Als er één keuken is waar we allemaal dol op zijn, dan is het wel de Italiaanse keuken. Met specialiteiten in iedere regio, zit er voor iedereen wel wat tussen. Ga jij voor een klassieke pasta ragù of liever bolognese? Of misschien toch een risotto, maar dan wel volgens de perfecte kooktips. Met dit boek maak je ook makkelijke pasta-ovenschotels voor drukke dagen of uitgebreide vleesgerechten voor als je bezoek krijgt. En het zoet-hoofdstuk mag niemand overslaan, want wiens hart gaat er nu niet sneller kloppen van tiramisu of trifle? Een completer kookboek van de Italiaanse keuken dan “Het grote Italië kookboek” ga je niet vinden!

Italië Kookboek K&G

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!