App van Big Green Egg

Speciaal voor de echte EGG’ers en alle fans van een kamado is er nu een heuse app van Big Green Egg! Met deze app overtref je jezelf gegarandeerd achter de barbecue deze zomer. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk je eigen menu samenstellen, heb je diverse recepten binnen handbereik én staat de app ook nog eens vol met tips van Executive Chef Michèl Lambermon.

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Op zoek naar inspiratie of uitdaging?

Deze app van Big Green Egg moest meer worden dan alleen een receptenapp. Er zijn namelijk al genoeg kookboeken, apps en websites die vol staan met heerlijke recepten. De makers van de app daagden de Executive Chef van Big Green Egg Michèl Lambermon uit om minder in recepten te denken. Zo is het veel interessanter om te ontdekken hoe een chef zijn ingrediënten selecteert om de mooiste smaken te creëren. Neem bijvoorbeeld zalm. Deze kun je roken, direct grillen en indirect grillen. Elke techniek heeft een ander effect op de smaak en beleving, dat is precies waarmee de meeste mensen willen experimenteren.

 

Een app waarvan je gaat watertanden

Download de app gemakkelijk in de App Store voor iOS of via Google Play voor Android. Momenteel is de app beschikbaar in het Nederlands en Duits, later dit jaar wordt de app ook gelanceerd in het Engels en Frans. We garanderen; nog voor je alle functionaliteiten van de app hebt gezien loopt het water je waarschijnlijk al in de mond. Met deze app haal je het maximale uit je kamado en word je uitgedaagd om al je creativiteit te gebruiken.

Big green egg app

The Big Green Egg Academy

Naast alle tips, recepten en de mogelijkheid om je eigen menu samen te stellen heeft de app nog iets unieks. Je volgt nu gemakkelijk diverse masterclasses om je skills een upgrade te geven met The Big Green Egg Academy. Hier leer je alles over grillen, roken, bakken en de beste smaakmakers op de barbecue.

Kortom, ben je op zoek naar de ideale app om alles uit je kamado te halen? Download de app van Big Green Egg dan snel en ontdek wat je allemaal kunt aan de hand van de beste recepten, tips en masterclasses!

App van Big Green Egg