Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
caesar salade

Caesar salade

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de onderkant van de little gems en pluk de blaadjes van elkaar. Was de sla en laat hem goed uitlekken. Snijd het brood in blokjes. Pel en snipper de knoflook.

  2. Verhit de boter in een koekenpan en bak er de helft van de knoflook en de broodblokjes goudbruin in. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met weinig zout. Breng de eieren met koud water aan de kook. Kook de eieren ca. 4 minuten.

  3. Meng de overige knoflook met de mosterd en de worcestershiresaus. Klop er de olijfolie doorheen en breng eventueel op smaak met peper. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze.

  4. Snijd de eieren in parten. Meng de sla voorzichtig met de dressing en verdeel over borden. Leg er de ei en de croutons op.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)