Caesar salade
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Snijd de onderkant van de little gems en pluk de blaadjes van elkaar. Was de sla en laat hem goed uitlekken. Snijd het brood in blokjes. Pel en snipper de knoflook.
Verhit de boter in een koekenpan en bak er de helft van de knoflook en de broodblokjes goudbruin in. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met weinig zout. Breng de eieren met koud water aan de kook. Kook de eieren ca. 4 minuten.
Meng de overige knoflook met de mosterd en de worcestershiresaus. Klop er de olijfolie doorheen en breng eventueel op smaak met peper. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Snijd de eieren in parten. Meng de sla voorzichtig met de dressing en verdeel over borden. Leg er de ei en de croutons op.