Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Gnocchi met tomaat, spinazie en mascarpone

Gnocchi met tomaat, spinazie en mascarpone

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Krijg je al trek? Deze gnocchi-ovenschotel met tomaat, spinazie en mascarpone maak je snel en makkelijk op die dagen dat je nog zoveel andere dingen te doen hebt. Heb je genoeg tijd? Dan kun je ook gemakkelijk zelf gnocchi maken.

Bereiding

  1. Verwarm de grill van de oven. Kook de gnocchi (meer tijd? Je kunt ook zelf gnocchi maken.) volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet ze af. Verhit intussen de tomatensaus in een pan en voeg al roerend de spinazie toe tot hij geslonken is.

  2. Voeg de gnocchi toe aan de saus, breng op smaak met zout en peper en schep het geheel in een ovenschaal. Verdeel de mascarpone er in lepels overheen. Bestrooi met de parmezaan en zet onder de grill tot de kaas bubbelt en goudbruin kleurt.

Per portie: 409 kcal | 41 g koolhydraten | 11 g eiwit | 21 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Morag Farquhar Foodstyling: Lottie Covell

Wat vind jij van dit recept?

4.1 / 5.0 (58 stemmen)