Bereiding
Tip: voeg wat blokjes chorizo toe en bak deze met de groenten mee.
- Verhit de olie in een hapjespan met deksel. Bak er de ui, de knoflook, de groene peper en de paprika ca. 10 minuten in tot ze zacht beginnen te worden. Roer de rijst erdoorheen en bak al roerend 3-4 minuten mee.
- Roer de chipotlepasta erdoorheen en bak nog 1-2 minuten tot de aroma’s vrij komen. Voeg de tomatenblokjes en de bouillon toe en roer alles goed door elkaar. Breng het geheel aan de kook, dek de pan af en zet het vuur laag. Kook ca. 15 minuten tot de rijst gaar is en de bouillon opgenomen is. Garneer met de koriander en serveer met de limoenpartjes om over de rijst uit te knijpen.
Per portie: ca. 516 kcal
13 g eiwit | 8 g vet | 93 g koolhydraten
© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Steven Joyce Styling & foodstyling: Rebecca Seal