Bereiding

  1. Haal de watertank uit de Panasonic combi stoomoven, vul deze met water en plaats terug in de oven.
  2. Doe de uien, olie en knoflook in een grote Pyrex® -casserole. Plaats het op de bodem van de oven en kook het 4 minuten op Combi 1.
  3. Voeg de aardappels en paprika toe. Kook 10 minuten op Combi 1.
  4. Voeg de bouillon toe, dek de schaal af en kook de soep 20 minuten op 300 W tot de aardappels gaar zijn. Roer het halverwege de tijd een keer door. Laat even afkoelen. Pureer de soep in de blender tot een gladde massa.
  5. Roer de kokosmelk erdoor en breng op smaak met zout en peper. Dek af met een deksel. Verwarm nog 3 minuten op 600 W tot het kokend heet is.

Stomen maar!

De nieuwe 4-in-1 combinatie stoomoven van Panasonic is een krachtige stoomoven, convectie, grill en magnetron in één; een echt multitalent dus! Met de stoomfunctie bereid je makkelijk en snel gezonde maaltijden met maximaal behoud van smaak en voedingsstoffen. Doordat je verschillende functies tegelijkertijd kunt gebruiken, bespaar je wel tot 40% tijd en energie in vergelijking met gewone magnetrons. Zo kun je de magnetronstand bijvoorbeeld met de grillfunctie, convectie of allebei tegelijk combineren voor een sneller en beter resultaat. Meer weten over deze musthave? Kijk dan op de website van Panasonic.

stoomoven panasonic