Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
tefal stovember

Dit is waarom de AIR pan niet mag ontbreken in jouw keuken

In samenwerking met Tefal

Advertentie

Lichtvoetig deze donkere maanden starten? Dat doe je met de AIR pannen van Tefal. Dit is waarom ze niet in je keukenkastje mogen ontbreken!

De hele maand november vieren we samen met Tefal #stovember om iedereen te laten genieten van de donkere dagen. Zo gingen we aan de slag met de lekkerste recepten voor klassieke stoofgerechten, deelden we de beste stooftips én een te gekke winactie met de AIR pannen. Benieuwd waarom je deze AIR pannen in huis moet halen? Lees dan snel verder!

Iedere week recepten en kooktips in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Moderne AIR pannen van Tefal

Met de moderne AIR pannen kun je lichtvoetig deze donkere maanden starten. Ze zijn namelijk gemaakt van gietaluminium en daardoor veel lichter dan je van stoofpannen gewend bent, maar met dezelfde kwaliteiten. Dat is handig bij het stoven want zo hoef je niet met zware pannen te zeulen.

Doordat de AIR pannen van gietaluminium zijn gemaakt, zijn ze driemaal minder zwaar dan de standaard gietijzeren braadpan. Laat je door de lichtheid echter niet misleiden want de braadpannen zijn gemaakt van de beste materialen. Zo hebben ze ook een keramische coating, wat perfect is om een extra knapperige buitenkant te creëren, bijvoorbeeld bij het aanbraden van vlees. De coating werkt als een anti-aanbaklaag en is eenvoudig schoon te maken.

Fornuis, inductie of oven?

Een bijkomend voordeel van de AIR pannen is dat ze op elke warmtebron gebruikt kunnen worden. Zowel op een gasfornuis als op inductie weet de pan zich goed te houden. Gebruik je liever de oven? Geen probleem, je gebruikt de pan tot 250 °C.

Direct aan de slag

Kun je niet wachten om met deze fantastische pannen aan de slag te gaan? Samen met Tefal maakten we vier onweerstaanbare recepten erin klaar. Heb je zin gekregen in een goed stoofpotje? Bekijk hier het artikel met alle recepten en duik de keuken in. Vergeet niet de resultaten te delen op Instagram met #stovember en #iamfoodies.

Extra leuk: tijdens Stovember krijg je bij geselecteerde Tefal items 2 maanden Foodies Magazine cadeau. Check de website voor het deelnemend assortiment!

Paddenstoelenragout in bladerdeegbakjes

Lees ook:

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.

Team foodies

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!