Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
zomerse stoofpotten

Alle stoof tips & tricks op een rij voor #stovember

In samenwerking met Tefal

Advertentie

Het einde van november nadert, en daarmee helaas ook de laatste dagen van #stovember. Tefal zette #stovember op de kaart en vierde het dit jaar samen met Foodies. Het was een heerlijke maand met de lekkerste recepten en mooiste winacties. Tijd om terug te blikken op de afgelopen maand en alle stoof tips & tricks op een rijtje te zetten!

#stovember

Wat hebben we een heerlijke maand achter de rug! Samen met Tefal hebben we er een feestje van gemaakt en #stovember op en top gevierd. We deelden niet alleen de lekkerste wereldse stoofgerechten, we gaven ook nog eens elke week een prachtige pan van Tefal Trattoria weg én onze favoriete foodbloggers vierden het met ons mee. Tijd om de balans op te maken en de beste stoof tricks & tips op een rijtje te zetten!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Tefal x Foodies: #stovember gaat van start!

Op 1 november was de kick-off van #stovember. In dit artikel deelden we de vier heerlijke wereldse stoofgerechten die we speciaal voor #stovember ontwikkelden. Heb jij ze al geprobeerd? Wij krijgen een knorrende maag alleen al wanneer we er aan terug denken. Gelukkig is stoven iets wat ook na november kan. Duik dus gerust vanavond nog de keuken in om onze stoofgerechten met een wereldse twist te maken!

> naar het artikel Tefal x Foodies: #stovember gaat van start!

Nihari stovember

De lekkerste wereldse stoofgerechten

Speciaal voor wie wat meer over de achtergrond van gerechten wilt weten, deelden wij in dit artikel meer informatie over de door ons ontwikkelde recepten voor #stovember. Want ook al zijn de wereldse stoofgerechten elk in hun eigen land waanzinnig populair, wij kenden de meesten nog niet. Wat weet jij bijvoorbeeld over jjigea?

> naar het artikel: de lekkerste wereldse stoofgerechten

Jjigae stovember

Feiten en fabels over koken met een snelkookpan

Veel mensen denken bij stoven niet gelijk aan een snelkookpan. Zonde! Want een snelkookpan is makkelijk in gebruik en bespaart een hoop energie. Toch gaan over dit soort pannen de wildste verhalen de rondte. Zo zijn er mensen bang dat ‘ie zomaar kan ontploffen en vrezen anderen dat er door het snelle kookproces vitamines verloren gaan. Niets is minder waar, lees dit artikel maar eens om de feiten en fabels over de snelkookpan te ontrafelen.

> naar het artikel: feiten en fabels over koken met een snelkookpan

stoofpan tefal

Choose your weapon

Weet je eigenlijk niet zo goed wat er bij je past? In dit artikel vertellen we je alles over de verschillende eigenschappen van een snelkookpan, multicooker, gietijzeren- en aluminiumpan. Zo maak je zelf de balans op en kies je vervolgens wat er het beste bij je past. Spoiler alert: een foute keuze maken kan niet, ze zijn allemaal hartstikke geschikt om mee te stoven!

> naar het artikel: choose your weapon

stovember tefal pan

Zo maak je een stoofgerecht in een braadpan, snelkookpan of multicooker

Voor wie onze stoofgerechten wilden gaan uitproberen maar niet goed wisten hoe ze deze in elke pan kunnen bereiden, schreven wij dit artikel. Hierin leggen we je uit hoe je onze Spaanse stoof kan bereiden in een braadpan, snelkookpan of multicooker. Zo kon iedereen meedoen met #stovember!

> naar het artikel: zo maak je een stoofgerecht in een braadpan, snelkookpan of multicooker

Fabada stovember

#stovember kortingscode

Heb jij de smaak te pakken en ga je de komende weken aan de slag met stoofrecepten? Vergeet ze niet te delen met #iamfoodies en #stovember. Zo blijven we er stiekem een beetje van genieten, ondanks dat #stovember alweer voorbij is.

Om het feest compleet te maken, mogen wij een exclusieve kortingscode met je delen waarmee jij als Foodies-lezer 20% korting krijgt op alle artikelen uit de webshop van Tefal! Wil jij een nieuwe braadpan of nieuw strijkijzer met scoren met flink wat korting? Ga dan snel naar de webshop, stop je favoriete producten in je online winkelmandje en vul bij het afrekenen de kortingscode FOODIES20 in. Let op: de code is geldig tot en met 31-01-2023.

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!