Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Winactie tefal trattoria stoofpan

#stovember: alles wat je moet weten over stoven

In samenwerking met Tefal
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Het is vandaag de laatste dag van november, en daarmee helaas ook de laatste dag van #stovember. Tefal zette #stovember op de kaart en vierde het dit jaar samen met Foodies. Het was een heerlijke maand met de lekkerste recepten en mooiste winacties. Tijd om terug te blikken op de afgelopen maand en alles voor je op een rijtje te zetten. Bekijk snel de beste tips & tricks om succesvol te stoven!

Alles wat je moet weten over stoven

Wat hebben we een heerlijke maand achter de rug! We deelden niet alleen de lekkerste recepten om te stoven, we gaven ook nog eens elke week pannen van Tefal Trattoria weg én we zagen de lekkerste gerechten voorbijkomen op onze socials. Nu we er aan terugdenken loopt het water ons spontaan in de mond. Tijd om de balans op te maken. Hier vind je alles wat je moet weten over stoven!

Tefal x Foodies: #stovember

Op 1 november was de kick-off van #stovember. In dit artikel deelden we vier onweerstaanbare recepten die we samen met Tefal maakten. Heb jij ze al geprobeerd? Gelukkig is stoven iets wat ook na november kan. In de winter is niets lekkerder dan een warme stoofpot. Ideaal bij het herfstachtige en winterse weer!

#stovember: wildzwijnstoof met pastinaak

Stoven met de slowcooker

Heb je er eentje in huis? Haal ‘m snel tevoorschijn! De lekkerste stoofgerechten maak je namelijk niet alleen in een stoofpan. De slowcooker is hét perfecte alternatief. In dit artikel vertellen we je niet alleen de voordelen van een slowcooker, we delen ook nog eens vier recepten. Specifiek ontwikkeld voor een multi- of slowcooker.

Stoven met een slowcooker

Alles wat je moet weten over stoven: dé perfecte stoofpan

Ben je toch niet zo’n fan van een slowcooker, of heb je er geen in huis? Dan vertellen we je in dit artikel alles over de ideale stoofpan! Wat ons betreft is dat een pan van Tefal Trattoria. Deze hebben de unieke eigenschappen van gietijzer. Tegelijkertijd zijn ze handig en licht in gebruik doordat ze van gegoten aluminium zijn gemaakt.

De perfecte stoofpan: Tefal Trattoria

Verschil tussen stoofpan en slowcooker

Weet je eigenlijk niet zo goed wat er bij je past? In dit artikel vertellen we je alles over de eigenschappen van een slowcooker én van een stoofpan. Zo maak je zelf de balans op en kies je vervolgens wat er het beste bij je past. Allebei zijn uitermate geschikt om te stoven wat ons betreft!

Pittige stoof met worst en paddenstoelen

Alles wat je moet weten over stoven: foodbloggers aan het woord

Tijdens #stovember vroegen we vier foodbloggers om hulp. We gaven ze één van onze recepten en vroegen ze om het recept met een twist te maken. Dat resulteerde in vier ontzettend lekkere recepten. Deze wil je stuk voor stuk maken. In dit artikel verzamelden we de recepten van de foodbloggers. Inclusief hun beste tips als het aankomt op stoven!

myfoodblog_nl: vegetarische herfst stoofpot met pastinaak en meiraap

Dit maakten jullie met #stovember

Op social media zagen we de lekkerste stoofgerechten voorbijkomen. In dit artikel deelden we een paar van onze favorieten. Bij het zien van deze berichten kregen we spontaan trek! Ga je de komende weken alsnog aan de slag met stoofrecepten? Vergeet ze niet te delen met #iamfoodies en #stovember. Zo blijven we er stiekem een beetje van genieten, ondanks dat #stovember alweer voorbij is.

#stovember met @receptenninja

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!