
Alles wat je moet weten over stoven
Lees verder na de advertentie
Wat hebben we een heerlijke maand achter de rug! We deelden niet alleen de lekkerste recepten om te stoven, we gaven ook nog eens elke week pannen van Tefal Trattoria weg én we zagen de lekkerste gerechten voorbijkomen op onze socials. Nu we er aan terugdenken loopt het water ons spontaan in de mond. Tijd om de balans op te maken. Hier vind je alles wat je moet weten over stoven!
Tefal x Foodies: #stovember
Op 1 november was de kick-off van #stovember. In dit artikel deelden we vier onweerstaanbare recepten die we samen met Tefal maakten. Heb jij ze al geprobeerd? Gelukkig is stoven iets wat ook na november kan. In de winter is niets lekkerder dan een warme stoofpot. Ideaal bij het herfstachtige en winterse weer!
Tip!

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Stoven met de slowcooker
Heb je er eentje in huis? Haal ‘m snel tevoorschijn! De lekkerste stoofgerechten maak je namelijk niet alleen in een stoofpan. De slowcooker is hét perfecte alternatief. In dit artikel vertellen we je niet alleen de voordelen van een slowcooker, we delen ook nog eens vier recepten. Specifiek ontwikkeld voor een multi- of slowcooker.
Alles wat je moet weten over stoven: dé perfecte stoofpan
Ben je toch niet zo’n fan van een slowcooker, of heb je er geen in huis? Dan vertellen we je in dit artikel alles over de ideale stoofpan! Wat ons betreft is dat een pan van Tefal Trattoria. Deze hebben de unieke eigenschappen van gietijzer. Tegelijkertijd zijn ze handig en licht in gebruik doordat ze van gegoten aluminium zijn gemaakt.
Verschil tussen stoofpan en slowcooker
Weet je eigenlijk niet zo goed wat er bij je past? In dit artikel vertellen we je alles over de eigenschappen van een slowcooker én van een stoofpan. Zo maak je zelf de balans op en kies je vervolgens wat er het beste bij je past. Allebei zijn uitermate geschikt om te stoven wat ons betreft!
Alles wat je moet weten over stoven: foodbloggers aan het woord
Tijdens #stovember vroegen we vier foodbloggers om hulp. We gaven ze één van onze recepten en vroegen ze om het recept met een twist te maken. Dat resulteerde in vier ontzettend lekkere recepten. Deze wil je stuk voor stuk maken. In dit artikel verzamelden we de recepten van de foodbloggers. Inclusief hun beste tips als het aankomt op stoven!
Dit maakten jullie met #stovember
Op social media zagen we de lekkerste stoofgerechten voorbijkomen. In dit artikel deelden we een paar van onze favorieten. Bij het zien van deze berichten kregen we spontaan trek! Ga je de komende weken alsnog aan de slag met stoofrecepten? Vergeet ze niet te delen met #iamfoodies en #stovember. Zo blijven we er stiekem een beetje van genieten, ondanks dat #stovember alweer voorbij is.
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips

Valentijnsdag redden? Haal deze valentijnsproducten uit de supermarkt

Smaken van de liefde: maak indruk met dit valentijnsmenu

Vegetarische recepten met peulvruchten: 13x lekkere ideeën

Vegan ontbijt: 7x de lekkerste recepten

13x recepten met eieren: van omelet tot quiche

Zo bak je de ultieme moelleux au chocolat

Marokkaanse gerechten: deze recepten wil je proberen

Vier Wereld Nutella Dag met de lekkerste recepten
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.