
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Lees verder na de advertentie
Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?

Producten in de spotlight bij Albert Heijn
Vanaf vandaag zet Albert Heijn bonen en peulvruchten extra in de spotlights. Het plantaardige eigen merk assortiment, wordt uitgebreid tot 350 producten. Denk hierbij aan linzen, sojabonen en kikkererwten in een nieuw jasje. Het makkelijker, aantrekkelijker en voordeliger maken om met bonen en peulvruchten te koken, kunnen wij alleen maar aanmoedigen!
Foodies favoriet

Kies jij voor extra véél of extra veelzijdig? Nu -15% korting op de XXL of Dual Zone airfryer.
Kortingscode: FOODIES15

Gault & Millau Awards 2025: dit zijn de winnaars
De winnaars van de prestigieuze Gault&Millau Awards 2025 zijn 10 februari 2025 bekendgemaakt in Tivoli Vredenburg. Onder het toeziend oog van de top van de Nederlandse restaurantwereld werden zij op het podium bekroond, in 18 categorieën als ‘Chef van het Jaar’, ‘Jonge Chef van het Jaar’ en ‘Ontdekking van het Jaar’. Tijdens het evenement is ook de gloed nieuwe Gault&Millau gids gelanceerd. Maar liefst 865 toonaangevende Nederlandse restaurants zijn dit jaar opgenomen in de lijst.

Na Dorst: een alcoholvrij bier met karakter
Er is weer een nieuw alcoholvrij bier op de markt onder de naam Na Dorst. Dit bier is gemaakt met een zorgvuldige selectie van moutsoorten (gerst, tarwe, haver en rogge) die hem een aangename diepgang geven en een licht bittertje. Dankzij tonen van gedroogde sinaasappelschil en koriander heeft Na Dorst een aromatische smaak die niet veel alcoholvrije bieren hebben. Daarnaast bevat het een specifieke gist die een gecontroleerde, beperkte fermentatie mogelijk maakt (0,03% alc/vol.).
Wekelijks de lekkerste recepten ontvangen?
Onze tips

Dit is dé lekkerste uitgave van Foodies ooit: chocolade & karamel

Starbucks zet nieuwe smaak op het menu

Bitterballen uit de airfryer: net zo krokant als uit de frituur?

Doe je mee met onze kookwedstrijd? Deze prijzen kun je winnen!

Dit zijn de meest gezochte recepten van februari

Bestel nu Foodies Italië mét gratis kaasgids

Dit zijn de beste bezorgrestaurants van Nederland!

Dit zijn de beste worstenbroodjes uit de supermarkt voor carnaval
Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.