Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
finalisten Heel Holland Bakt 2024

Dit is de winnaar van Heel Holland Bakt 2024

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Gisteren was het de eindelijk zover, de ontknoping van het spannende seizoen van Heel Holland Bakt 2024. Heb je nog niet gekeken en wil de uitslag nog even negeren? Klik dan snel weg. Meer weten? Lees snel verder over de winnaar van dit seizoen!

Winnaar Heel Holland Bakt 2024

Tijdens de finale was het aan de drie overgebleven bakkers om te strijden voor de titel De Beste Thuisbakker van Nederland. Aruna, Susan en Tim gingen de strijd aan in een zenuwslopende aflevering. Uiteindelijk leverde dat de enige echte winnaar van Heel Holland Bakt 2024 op!

Let op, hieronder vertellen we wie de winnaar is. Heb je de aflevering niet gezien en wil je de uitslag nog niet weten? Klik dan weg…

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Dit is de winnaar van Heel Holland Bakt 2024

Na weken bakken en hard werken mag Aruna Sitaram zich beste thuisbakker van Nederland noemen, en daarmee is zij de winnaar van Heel Holland Bakt 2024. Aruna won de finale van Heel Holland Bakt en liet medefinalisten Tim en Susan achter zich.

winnaar heel holland bakt 2024

De beste thuisbakker van Nederland

Volgens kersverse winnaar Aruna is het een droom die werkelijkheid wordt, zeker voor iemand die zo van bakken houdt zoals zij. Juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven vertelden dat dit misschien wel de moeilijkste beslissing ooit was, alle drie de finalisten deden het ontzettend goed.

Heel Holland Bakt jury 2024

Finale Heel Holland Bakt 2024

Tijdens de finale van Heel Holland Bakt moesten de kandidaten onder andere aan de slag met een bruidstaart. Voor deze opdracht hadden ze maar liefst zeven uur de tijd. Hier kwam de taart van Aruna al goed uit de bus, jurylid Janny van der Heijden kon geen kritiekpunten bedenken.

Voordat ze begonnen aan de bruidstaart moesten de kandidaten ook nog suikerblazen, iets waar veel techniek bij komt kijken. Het was hard werken voor de finalisten én de juryleden, maar uiteindelijk ging Aruna er met de winst vandoor.

Krijg je nu spontaan zin om taart te bakken? Bekijk dan eens deze vijf heerlijke taarten en duik de keuken in!

Heel Holland Bakt 2024

Foto’s: Elvin Boer/MAX

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!