Zomerse taarten

Ook in de zomer maak je de lekkerste taarten, alleen al omdat er ontzettend veel smaakvol seizoensfruit te verkrijgen is. Wat dacht bijvoorbeeld van een vlaai met aardbeien, een tartelette met zomerfruit of een taart met mousse van witte chocolade? Deze zomerse taarten zijn stuk voor stuk een feestje om te maken én natuurlijk ook om op te eten!

1. Aardbeien-roomvlaai

Romig, knapperig, fruitig & zoet. Deze vlaai heeft alles! Het is dan ook niet voor niets een van onze favoriete zomerse taarten. Naast een geweldige smaak is deze taart ook nog eens een plaatje, very instagrammable dus! Vergeet je ons niet te taggen op Instagram als je ‘m gemaakt hebt?

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Aardbeien-roomvlaai

2. Taartje met witte ganache en zomerfruit

Perfect om te delen: deze fantastische tartelette met het lekkerste zomerfruit. Al begrijpen we het ook helemaal als je dit taartje liever niet deelt met anderen…

Taartje met witte ganache en zomerfruit

3. Eton mess-cheesecake

Iedereen wil toch altijd van allebei een beetje, dus hebben we twee desserts samengevoegd tot één van de lekkerste zomerse taarten. Cheesecake en eton mess, je hoeft nooit meer te kiezen met dit recept.

eton mess cheesecake

4. Wittechocolademoussetaart met zomerfruit

De bessen, aardbeien en frambozen smaken natuurlijk het allerlekkerst in de zomer. Zonde om ze te laten liggen! Deze taart wordt jouw favoriet van dit seizoen. Bewaar je een stukje voor ons?

3 wittechocolademoussetaart

Zomerse taarten:

5. Perzik-amandeltaart met mascarpone

Dat de perzik en de amandel familie zijn blijkt wel uit deze taart: de smaken gaan perfect samen in dit geweldige baksel. We love it. En jij waarschijnlijk ook nadat je dit fantastische recept hebt gemaakt!

perzik-amandeltaart

Lees ook: