Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
eton mess lekkerste cheesecake

5x recepten voor de lekkerste zomerse taarten

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Maak voor je op je tuinstoel ploft een van deze heerlijke zomerse taarten. Lekker bij je favoriete ijskoffie, al mag een espresso of cappuccino natuurlijk ook gewoon. Een ding is zeker: met deze baksels haal je het zonnetje in huis!

Zomerse taarten

Ook in de zomer maak je de lekkerste taarten, alleen al omdat er ontzettend veel smaakvol seizoensfruit te verkrijgen is. Wat dacht bijvoorbeeld van een vlaai met aardbeien, een tartelette met zomerfruit of een taart met mousse van witte chocolade? Deze zomerse taarten zijn stuk voor stuk een feestje om te maken én natuurlijk ook om op te eten!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

1. Aardbeien-roomvlaai

Romig, knapperig, fruitig & zoet. Deze vlaai heeft alles! Het is dan ook niet voor niets een van onze favoriete zomerse taarten. Naast een geweldige smaak is deze taart ook nog eens een plaatje, very instagrammable dus! Vergeet je ons niet te taggen op Instagram als je ‘m gemaakt hebt?

> naar het recept: aardbeien-roomvlaai

Aardbeien-roomvlaai

2. Taartje met witte ganache en zomerfruit

Perfect om te delen: deze fantastische tartelette met het lekkerste zomerfruit. Al begrijpen we het ook helemaal als je dit taartje liever niet deelt met anderen…

> naar het recept: taartje met witte ganache en zomerfruit

Taartje met witte ganache en zomerfruit

3. Eton mess-cheesecake

Iedereen wil toch altijd van allebei een beetje, dus hebben we twee desserts samengevoegd tot één van de lekkerste zomerse taarten. Cheesecake en eton mess, je hoeft nooit meer te kiezen met dit heerlijke recept voor in de zomer.

> naar het recept: eton mess-cheesecake

eton mess cheesecake

Nog meer zomerse taarten:

4. Wittechocolademoussetaart met zomerfruit

De bessen, aardbeien en frambozen smaken natuurlijk het allerlekkerst in de zomer. Zonde om ze te laten liggen! Deze taart wordt jouw favoriet van dit seizoen, alleen al door de fantastische mousse van witte chocolade. Bewaar je een stukje voor ons?

> naar het recept: wittechocolademoussetaart met zomerfruit

3 wittechocolademoussetaart

5. Perzik-amandeltaart met mascarpone

Dat de perzik en de amandel familie zijn blijkt wel uit deze taart: de smaken gaan perfect samen in dit geweldige baksel. We love it. En jij waarschijnlijk ook nadat je dit fantastische recept hebt gemaakt!

> naar het recept: perzik-amandeltaart met mascarpone

perzik-amandeltaart

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!