
Als de decembermaand aanbreekt, denk je maar aan één ding: wat ga ik koken? Het sinterklaassnoepgoed voor in de schoen en op pakjesavond, maar ook de kerstdagen natuurlijk. Wij komen met een megadik feestdagennummer van Uit Paulines Keuken vol decemberinspiratie.
Lees verder na de advertentie
Van klassiek zoals soep, pastei en pavlova tot uitpakkers zoals ingelegde zalm of vega wellington. Maar ook: de lekkerste toetjes met karamel, bakken voor Sinterklaas, Italiaanse hoofdgerechten, een mix & match thema en veel meer. Je vindt het allemaal in dit unieke magazine boordevol recepten van Uit Paulines Keuken!
Kerstklassiekers
Lees verder na de advertentie
Dat klassiek niet saai hoeft te zijn laten de recepten in dit Uit Paulines Keuken magazine wel zien. Kijk alleen al die prachtige pavlova van de cover? Dat wil toch iedereen op tafel zetten? Niet alleen de pavlova, nee ze scoren allemaal een tien op de ‘altijd-goed-ladder’ als je het ons vraagt!
Italiaans deze kerst
De Italiaanse keuken leent zich perféct voor de feestdagen. Een mooie ragù die je kan voorbereiden en uren op het vuur staat te pruttelen of een prachtige truffel kaasfondue of rodewijnrisotto.
Lees verder na de advertentie



Lekker uiteinde
Leuk, die champagne, maar er moet ook iets bij gegeten worden! Wat dacht je van hartige oliebollen met cheddar of crostini’s met zalm? Lekkere toastjes met whipped hot honey boter of zelfgemaakte Thaise worstenbroodjes. Zo leg je een goede bodem voor 00.00 uur!
Lees verder na de advertentie
Enthousiast?
Als je deze feestdagenspecial nu al bestelt, ontvang je bij jouw magazine een geprint miniboekje helemaal gratis, met daarin alle favoriete, verrassende gourmetrecepten van Uit Paulines Keuken!
Onze tips

Waarom deze pannenset ons product van de maand is…

Waarom iedereen deze rare chocoladeletters wil proberen vanavond…

Spicy, superzuur of knetterend: deze kruidnoten maken je pakjesavond extra leuk

Deze last minute Sinterklaascadeaus redden je pakjesavond

Help, rode wijn bij vis met kerst? Stel al jouw wijnvragen aan sommelier Jan-Jaap!

Foodies kerstgelukjes: win 3x een Brute Bonen Starterspakket

Foodies kerstgelukjes: win deze geweldige prijzen in december

Deze producten in je voorraadkast komen uit… de ruimte

Lotus van Overveldt
Eindredacteur
Mag je wakker maken voor alles met aardappels of garnalen. Drinkt het liefst het hele jaar door warme chocolademelk met slagroom. Met zwarte koffie moet je niet in haar buurt komen (met ijskoffie wel). Vindt dat de Fransen het écht hebben begrepen door een kaasplankje én een toetje te eten.


