Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
blogger uit paulines keuken aan kersttafel

Deze feestelijke favorieten van Uit Paulines Keuken mag je niet missen…

Als de decembermaand aanbreekt, denk je maar aan één ding: wat ga ik koken? Het sinterklaassnoepgoed voor in de schoen en op pakjesavond, maar ook de kerstdagen natuurlijk. Wij komen met een megadik feestdagennummer van Uit Paulines Keuken vol decemberinspiratie.

Lees verder na de advertentie

Van klassiek zoals soep, pastei en pavlova tot uitpakkers zoals ingelegde zalm of vega wellington. Maar ook: de lekkerste toetjes met karamel, bakken voor Sinterklaas, Italiaanse hoofdgerechten, een mix & match thema en veel meer.  Je vindt het allemaal in dit unieke magazine boordevol recepten van Uit Paulines Keuken!

Kerstklassiekers

Dat klassiek niet saai hoeft te zijn laten de recepten in dit Uit Paulines Keuken magazine wel zien. Kijk alleen al die prachtige pavlova van de cover? Dat wil toch iedereen op tafel zetten? Niet alleen de pavlova, nee ze scoren allemaal een tien op de ‘altijd-goed-ladder’ als je het ons vraagt!

Italiaans deze kerst  

De Italiaanse keuken leent zich perféct voor de feestdagen. Een mooie ragù die je kan voorbereiden en uren op het vuur staat te pruttelen of een prachtige truffel kaasfondue of rodewijnrisotto.  

Lekker uiteinde 

Leuk, die champagne, maar er moet ook iets bij gegeten worden! Wat dacht je van hartige oliebollen met cheddar of crostini’s met zalm? Lekkere toastjes met whipped hot honey boter of zelfgemaakte Thaise worstenbroodjes. Zo leg je een goede bodem voor 00.00 uur! 

Enthousiast?

Als je deze feestdagenspecial nu al bestelt, ontvang je bij jouw magazine een geprint miniboekje helemaal gratis, met daarin alle favoriete, verrassende gourmetrecepten van Uit Paulines Keuken!

Deze regio is je nieuwe favoriet voor een culinaire stedentrip
Deze regio is je nieuwe favoriet voor een culinaire stedentrip

Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.

Profielfoto van

Lotus van Overveldt

Eindredacteur

Mag je wakker maken voor alles met aardappels of garnalen. Drinkt het liefst het hele jaar door warme chocolademelk met slagroom. Met zwarte koffie moet je niet in haar buurt komen (met ijskoffie wel). Vindt dat de Fransen het écht hebben begrepen door een kaasplankje én een toetje te eten.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!