Advertentie
Ik ga op citytrip en neem mee… de nieuwe editie van Foodies! Gevuld met de mooiste verhalen, de beste tips & tricks én natuurlijk de lekkerste recepten. Ren snel naar de winkel of bestel Foodies Citytrip gemakkelijk online, voordat ‘ie uitverkocht is.
Foodies Citytrip
Foodies Citytrip staat vol met de lekkerste recepten die je doen terugdenken aan die vakantie naar die mooie Europese stad én met de allerbeste culi-tips voor de steden die je nog wil bezoeken.
We ontdekken hidden gems in Londen, Parijs en Berlijn, maken het allerlekkerste streetfood en festivalvoer, leren hoe we de allerbeste burgers bouwen, maken boodschappenlijstjes voor alle producten die we van onze vakantie meer naar huis willen nemen en nog veel, veel meer.
Wil je ook iedere week de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Streetfood
Even geen stedentripje op de planning staan? Geen zorgen, met deze recepten hoef je het streetfood in ieder geval niet te missen. Maak knapperige langos en heerlijke käsekrainer, waag je aan een francesinha en een cuoppo fritto en sluit af met churros en crêpes met Nutella.
Festivalvoer
Eindelijk weer tijd voor festivals! Dansen in de zon, nieuwe muziek ontdekken én natuurlijk al het festivalvoedsel proberen. Deze recepten voor eten dat je op elk festival tegenkomt zorgen voor flink wat voor- én napret.
En verder in Foodies Citytrip…
Ontdekt Yvonne alle leuke hotspots in Utrecht, koken we een driegangenmenu waarvoor je nog geen uur in de keuken hoeft te staan, gaan we voor onze borrelplank langs bij de viskraam en meer!
Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel hier Foodies Citytrip!
Onze tips
Komkommerhype in IJsland: deze recepten wil je maken!
Nu verkrijgbaar: Foodies Wij gaan bakken!
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Getest: koffiemachine Rivelia van De’Longhi
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.