Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Foodies Citytrip

Nu verkrijgbaar: Foodies Citytrip

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Ik ga op citytrip en neem mee… de nieuwe editie van Foodies! Gevuld met de mooiste verhalen, de beste tips & tricks én natuurlijk de lekkerste recepten. Ren snel naar de winkel of bestel Foodies Citytrip gemakkelijk online, voordat ‘ie uitverkocht is.

Foodies Citytrip

Foodies Citytrip staat vol met de lekkerste recepten die je doen terugdenken aan die vakantie naar die mooie Europese stad én met de allerbeste culi-tips voor de steden die je nog wil bezoeken.

We ontdekken hidden gems in Londen, Parijs en Berlijn, maken het allerlekkerste streetfood en festivalvoer, leren hoe we de allerbeste burgers bouwen, maken boodschappenlijstjes voor alle producten die we van onze vakantie meer naar huis willen nemen en nog veel, veel meer. 

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Streetfood

Even geen stedentripje op de planning staan? Geen zorgen, met deze recepten hoef je het streetfood in ieder geval niet te missen. Maak knapperige langos en heerlijke käsekrainer, waag je aan een francesinha en een cuoppo fritto en sluit af met churros en crêpes met Nutella. 

Festivalvoer

Eindelijk weer tijd voor festivals! Dansen in de zon, nieuwe muziek ontdekken én natuurlijk al het festivalvoedsel proberen. Deze recepten voor eten dat je op elk festival tegenkomt zorgen voor flink wat voor- én napret. 

En verder in Foodies Citytrip…

Ontdekt Yvonne alle leuke hotspots in Utrecht, koken we een driegangenmenu waarvoor je nog geen uur in de keuken hoeft te staan, gaan we voor onze borrelplank langs bij de viskraam en meer!

Cover Foodies Citytrip

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel hier Foodies Citytrip!

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!