
Ik ga op citytrip en neem mee… de nieuwe editie van Foodies! Gevuld met de mooiste verhalen, de beste tips & tricks én natuurlijk de lekkerste recepten. Ren snel naar de winkel of bestel Foodies Citytrip gemakkelijk online, voordat ‘ie uitverkocht is.
Lees verder na de advertentie
Foodies Citytrip
Foodies Citytrip staat vol met de lekkerste recepten die je doen terugdenken aan die vakantie naar die mooie Europese stad én met de allerbeste culi-tips voor de steden die je nog wil bezoeken.
We ontdekken hidden gems in Londen, Parijs en Berlijn, maken het allerlekkerste streetfood en festivalvoer, leren hoe we de allerbeste burgers bouwen, maken boodschappenlijstjes voor alle producten die we van onze vakantie meer naar huis willen nemen en nog veel, veel meer.
Wekelijks de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen?
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Streetfood
Even geen stedentripje op de planning staan? Geen zorgen, met deze recepten hoef je het streetfood in ieder geval niet te missen. Maak knapperige langos en heerlijke käsekrainer, waag je aan een francesinha en een cuoppo fritto en sluit af met churros en crêpes met Nutella.
Festivalvoer
Eindelijk weer tijd voor festivals! Dansen in de zon, nieuwe muziek ontdekken én natuurlijk al het festivalvoedsel proberen. Deze recepten voor eten dat je op elk festival tegenkomt zorgen voor flink wat voor- én napret.
En verder in Foodies Citytrip…
Ontdekt Yvonne alle leuke hotspots in Utrecht, koken we een driegangenmenu waarvoor je nog geen uur in de keuken hoeft te staan, gaan we voor onze borrelplank langs bij de viskraam en meer!
Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel hier Foodies Citytrip!
Onze tips

Van cocktail tot limo: leer het in de workshop van The Good Spice & Foodies Magazine

GEWONNEN: 3x 2 kaarten voor Cinema Culinair

Dit zijn dé smaken van het moment

Waarom iedereen deze zomer Mexicaans kookt (en jij straks ook!)

McDonald’s-fans opgelet: deze saus is nu te koop in een fles!

Je kunt nu je eigen slush puppy maken (en dit is hoe)

Waarom je voor gemak in de supermarkt vaak te veel betaalt

Dit zijn de meest gezochte recepten van april
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.