Advertentie
De lekkerste gerechten uit het Mediteraans gebied, de mooiste verhalen én de beste tips & tricks in één magazine verzameld. Ren snel naar de winkel of bestel Foodies Mediterraanse smaken gemakkelijk online, voordat ‘ie uitverkocht is!
Foodies Mediterraanse smaken
Bij het Mediterraans gebied denk je misschien aan Italië, Frankrijk en Griekenland, maar het gebied heeft nog zoveel meer te bieden! Benieuwd? Je leest het nu in onze nieuwste uitgave: Foodies Mediterraanse smaken.
We nemen je namelijk mee door de landen van het Middellandse Zeegebied en leren hoe je zelf een tafel vol mezze uit Cyprus, Tunesië en Syrië maakt, hoe je de lekkerste Spaanse paella en fideuà thuis kookt, hoe lekker en veelzijdig de plantaardige mediterraanse keuken is en nog veel, veel meer.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Prachtige pides
Marieke ging langs bij Nefis Etliekmek in Amsterdam en leerde hoe Turkse pide wordt gemaakt. Lees alles over Mariekes bevindingen over dit supersmaakvolle gerecht.
3x gepofte aubergine
Aubergines saai? Zeker niet! Pof één keer zijdezachte aubergines en maak er vervolgens drie heerlijke gerechten mee. Is dat even makkelijk?!
En verder…
Maken we gerechten om jezelf mee te verwennen, ontdekken we hotspots in Marseille, leert de No Waste Army ons alles over voedselverspilling, bakken we Groningse poffert en nog veel meer!
Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel hier Foodies Mediterraanse smaken!
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: Cuisinart ijsmachine
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x Foodies’ Italië special
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.