Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Foodies proef de zomer

Nu verkrijgbaar: Foodies Proef de zomer!

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

De zomer staat voor de deur! En daar hoort de nieuwe editie van Foodies natuurlijk bij. Gevuld met de mooiste verhalen, de beste tips & tricks én natuurlijk de lekkerste recepten. Ren snel naar de winkel of bestel Foodies Proef de zomer gemakkelijk online, voordat ‘ie uitverkocht is.

Foodies Proef de zomer

Behalve van het mooie weer, genieten we in de zomer het liefst van al het lekkers dat dit seizoen te bieden heeft. In Foodies Proef de zomer koken we daarom volop recepten die de zon op je bord en in je buik brengen.

We maken krakend frisse salades, bereiden zelf het romigste ijs, ontdekken hoe de zomer wordt gevierd in Slovenië, koken bovenal veel, heel veel met verse zomerproducten en nog veel, veel meer…

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Zweedse zeevruchten

Marieke reisde naar de westkust van Zweden en ontdekte hoe anders ze daar omgaan met oesters en mosselen. Met een heuse mosselboot ging ze eropuit om de zeevruchten zelf te vangen – en uiteraard op te eten.

Vers van het land

Het is bijna magisch hoe smaakvol groenten in de zomer kunnen zijn. Deze recepten laten iedereen wensen dat de herfst nog heel lang op zich laat wachten.

En verder in Foodies Proef de zomer…

Maken we een verrassende borrelplank met zomerfruit, leren we alles over hoe je zelf de lekkerste dressings maakt, laten we bonen pronken en natuurlijk nog veel meer!

Foodies Proef de zomer

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel hier Foodies Proef de zomer!

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!