Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
kandidaten seizoen 11 heel holland bakt

Heel Holland Bakt: dit zijn de kersverse kandidaten van seizoen 11

Advertentie

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt komt eraan. Kan jij niet wachten? Wij stellen je alvast voor aan de kandidaten van seizoen 11!

Nog heel eventjes wachten en dan is het zo ver… het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt gaat van start! Vanaf zondag 28 januari 2024 gaan tien thuisbakkers samen de strijd aan om de felbegeerde titel ‘Beste thuisbakker van Nederland 2024’. Benieuwd naar de kersverse kandidaten van Heel Holland Bakt? Lees dan snel verder!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Seizoen 11 Heel Holland Bakt

Het recept voor het 11e seizoen van het programma blijft onveranderd; tien kandidaten proberen juryleden Janny van der Heijden & Robèrt van Beckhoven én de kijker te imponeren met hun indrukwekkende bakcreaties. Presentator André van Duin is natuurlijk ook weer van de partij in het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt, natuurlijk om alles in goede banen te leiden.

De eerste aflevering zal in het tegen staan van ‘beslag’, tevens het thema van deze week. Zo maken de kandidaten een gevulde cake in de eerste opdracht en worden er voor de technische opdracht Bossche bollen gemaakt.

‘Bossche bol’ met chocolademousse

‘Bossche bol’ met chocolademousse

Wil jij bij de aftrap van het seizoen zelf ook smullen van dit heerlijke gebakje? Maak ze met ons recept dan volgend weekend zelf:

Naar het recept

Heel Holland Bakt kandidaten

Genoeg over de eerste aflevering… want wie zijn de kandidaten van dit seizoen? De tien thuisbakkers zijn Aruna, Carla, Dennis, Peter, Pien, Rachida, Rudo, Sandra, Susan en Tim. Op de website van Heel Holland bakt en op de Instagrampagina kun je met hen kennismaken.

Spoiler alert: kandidaat Peter staat bekend om zijn red velvet cake en Rudo’s favoriete baksel is een cacao macaron met een vulling van melkchocolade ganache en hazelnootpraliné en een kern van gezouten karamel. Hmmm… wij hopen dat ze deze gaan maken dit seizoen!

Nieuw seizoen Heel Holland Bakt: zet het in de agenda

Blok na zondag 28 januari maar alvast een aantal zondagen vrij, het programma is wekelijks te zien bij MAX op NPO 1 om 20.25. Fans die klaar zijn voor meer, zitten goed met Doorbakken. Deze online-serie is vanaf 28 januari weer te zien via NPO Start. In een nieuw (bakkers)jasje wel te verstaan! Want dit jaar gaan elke aflevering twee (bekende) bakfans de strijd met elkaar aan onder leiding van Robèrt van Beckhoven.

doorbakken heel holland bakt

Foto’s: Elvin Boer/MAX

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!