Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
nieuw seizoen heel Holland Bakt

Nieuw seizoen van Heel Holland Bakt 2024 gaat bijna van start!

Advertentie

Bakfans opgelet: nog even en het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt gaat van start! Zet het alvast groot in je agenda, op zondag 28 januari 2024 is de eerste aflevering te zien bij MAX op NPO 1.

Nieuw seizoen Heel Holland Bakt 2024

Heel Nederland kan vanaf zondag 28 januari 2024 genieten van de bekendste bakwedstrijd van Nederland, want een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt gaat eindelijk weer van start. Het is alweer het elfde seizoen van het succesvolle MAX-programma. Het recept is onveranderd; tien kandidaten proberen juryleden Janny van der Heijden & Robèrt van Beckhoven én de kijker te imponeren met hun indrukwekkende bakcreaties. Presentator André van Duin is natuurlijk ook weer van de partij in het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt, natuurlijk om alles in goede banen te leiden.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

De kandidaten van het nieuwe seizoen

Volgens juryleden Janny en Robèrt beloofd de nieuwe reeks één groot bakfeest te worden. Het elfde seizoen heeft veel verrassingen en diverse klassiekers in petto. Maar wie de strijd precies met elkaar aangaan, is nog niet bekend… De nieuwe Heel Holland Bakt-kandidaten worden binnenkort bekend gemaakt.

Nieuw seizoen Heel Holland Bakt 2024: zet het in de agenda

Blok na zondag 28 januari maar alvast een aantal zondagen vrij, het programma is wekelijks te zien bij MAX op NPO 1 om 20.25. Fans die klaar zijn voor meer, zitten goed met Doorbakken. Deze online-serie is vanaf 28 januari weer te zien via NPO Start. In een nieuw (bakkers)jasje wel te verstaan!

Jubileumseizoen Heel Holland Bakt

Foto’s: Elvin Boer/MAX

Lees ook:

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!