Advertentie
Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt
Al 10 jaar Heel Holland Bakt, dat is een feestje waard. Daarom komt het tv programma nu met een jubileumboek: Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt. Met de leukste recepten en verhalen, van toen en nu. Daag jezelf uit met technische opdrachten voor thuis of maak de meest indrukwekkende recepten van de winnaars van de afgelopen tien jaar na. Bovendien is het boek een ode aan Martine, en bevat het de mooiste herinneringen en verhalen van Janny, André en Robèrt.
Alle seizoenen en hun winnaars
Het boek is ingedeeld in de 10 seizoenen die het programma inmiddels telt. De winnaars – van Rutger uit seizoen 1 tot Mercedes uit seizoen 10 – worden uitgelicht en delen hun favoriete recepten. Zowel technische opdrachten als pronkstukken komen voorbij. De handige stap-voor-stap foto’s maken in één oogopslag duidelijk hoe je de baksels maakt en de foto’s uit de tent geven goed de gezellige sfeer van het programma weer. Zo krijg je spontaan zin om zelf ook aan de bak te gaan.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Recepten uit Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt
Om je alvast een voorproefje te geven, laten we je vast kennismaken met een aantal lekkere recepten uit het boek. Dus, bakkers klaar… ?
Oranjetompouce
Geen Koningsdag zonder oranje tompouce bij de koffie. Toch liever een roze bovenlaagje? Kleur de fondant dan met enkele druppels roze kleurstof of pureer enkele frambozen en breng de fondant hier mee op kleur.
> naar het recept: oranjetompouce
Vegan chocolade pecan babka
Het ziet er altijd indrukwekkend uit, zo’n prachtig gevlochten babka. Wist je dat je zo’n brood ook helemaal vegan kan maken? Probeer het eens met dit recept van Enzo!
> naar het recept: vegan chocolade pecan babka
Zwanensoezen
Een soes kent iedereen wel, maar met deze sierlijke zwanengebakjes ga je ongetwijfeld punten scoren. Ga jij de uitdaging aan?
> naar het recept: zwanensoezen
Lees ook:
Wat is Zeeuwse bloem en wat kun je ermee?
Deze 5 bakboeken moet iedere foodie hebben
Zoete aardappelfriet krokant bakken: tips & tricks
Onze tips
Foodies boekenclub: “Groentefeest” van Sidney Schutte
Foodies boekenclub: “Makkelijk & Vers” van Brenda Kookt
Foodies boekenclub: “Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok”
Bas kookt met Rukmini Iyer uit “India Express”
Foodies boekenclub: “Earth’s Own Cuisine”
Foodies boekenclub: “De bijbel van de Spaanse keuken”
Alles over “Het ramadankookboek” van Mounir Toub
Foodies boekenclub: “Verrot lekker desembrood” van Christian Weij
Foodies boekenclub: “Chin. Ind. Rest. Kookboek”
Dit zijn de beste Aziatische kookboeken
Foodies boekenclub: “Groenvoer” van Tobias Camman
Foodies boekenclub: “The Curry Guy Thai”
Foodies boekenclub: “Kin Thai”
Foodies boekenclub: “Boergondisch”
Foodies boekenclub: “Vega India”
Foodies boekenclub: “Italopop”
Anne Mebelder
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?