Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Het beste van 10 jaar HHB

Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Een paar maanden per jaar de vaste prik op zondagavond: gekluisterd voor de buis voor Heel Holland Bakt. Uiteraard niet zonder een eigen baksel en een kop thee. En dat al tien jaar lang! Om dat te vieren komt het populaire televisieprogramma nu met een jubileumboek 'Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt'.  

Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt

Al 10 jaar Heel Holland Bakt, dat is een feestje waard. Daarom komt het tv programma nu met een jubileumboek: Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt. Met de leukste recepten en verhalen, van toen en nu. Daag jezelf uit met technische opdrachten voor thuis of maak de meest indrukwekkende recepten van de winnaars van de afgelopen tien jaar na. Bovendien is het boek een ode aan Martine, en bevat het de mooiste herinneringen en verhalen van Janny, André en Robèrt.

Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt

€ 19,99
Het beste van 10 jaar HHB

Alle seizoenen en hun winnaars

Het boek is ingedeeld in de 10 seizoenen die het programma inmiddels telt. De winnaars – van Rutger uit seizoen 1 tot Mercedes uit seizoen 10 – worden uitgelicht en delen hun favoriete recepten. Zowel technische opdrachten als pronkstukken komen voorbij. De handige stap-voor-stap foto’s maken in één oogopslag duidelijk hoe je de baksels maakt en de foto’s uit de tent geven goed de gezellige sfeer van het programma weer. Zo krijg je spontaan zin om zelf ook aan de bak te gaan.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Recepten uit Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt

Om je alvast een voorproefje te geven, laten we je vast kennismaken met een aantal lekkere recepten uit het boek. Dus, bakkers klaar… ?

Oranjetompouce

Geen Koningsdag zonder oranje tompouce bij de koffie. Toch liever een roze bovenlaagje? Kleur de fondant dan met enkele druppels roze kleurstof of pureer enkele frambozen en breng de fondant hier mee op kleur.

> naar het recept: oranjetompouce

Oranjetompouce

Vegan chocolade pecan babka

Het ziet er altijd indrukwekkend uit, zo’n prachtig gevlochten babka. Wist je dat je zo’n brood ook helemaal vegan kan maken? Probeer het eens met dit recept van Enzo!

> naar het recept: vegan chocolade pecan babka

Vegan chocolade pecan babka

Zwanensoezen

Een soes kent iedereen wel, maar met deze sierlijke zwanengebakjes ga je ongetwijfeld punten scoren. Ga jij de uitdaging aan?

> naar het recept: zwanensoezen

Zwanensoezen

Lees ook:

Profielfoto van

Anne Mebelder

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!