
Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt
Lees verder na de advertentie
Al 10 jaar Heel Holland Bakt, dat is een feestje waard. Daarom komt het tv programma nu met een jubileumboek: Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt. Met de leukste recepten en verhalen, van toen en nu. Daag jezelf uit met technische opdrachten voor thuis of maak de meest indrukwekkende recepten van de winnaars van de afgelopen tien jaar na. Bovendien is het boek een ode aan Martine, en bevat het de mooiste herinneringen en verhalen van Janny, André en Robèrt.

Alle seizoenen en hun winnaars
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Het boek is ingedeeld in de 10 seizoenen die het programma inmiddels telt. De winnaars – van Rutger uit seizoen 1 tot Mercedes uit seizoen 10 – worden uitgelicht en delen hun favoriete recepten. Zowel technische opdrachten als pronkstukken komen voorbij. De handige stap-voor-stap foto’s maken in één oogopslag duidelijk hoe je de baksels maakt en de foto’s uit de tent geven goed de gezellige sfeer van het programma weer. Zo krijg je spontaan zin om zelf ook aan de bak te gaan.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Recepten uit Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt
Om je alvast een voorproefje te geven, laten we je vast kennismaken met een aantal lekkere recepten uit het boek. Dus, bakkers klaar… ?
Oranjetompouce
Geen Koningsdag zonder oranje tompouce bij de koffie. Toch liever een roze bovenlaagje? Kleur de fondant dan met enkele druppels roze kleurstof of pureer enkele frambozen en breng de fondant hier mee op kleur.
> naar het recept: oranjetompouce
Vegan chocolade pecan babka
Het ziet er altijd indrukwekkend uit, zo’n prachtig gevlochten babka. Wist je dat je zo’n brood ook helemaal vegan kan maken? Probeer het eens met dit recept van Enzo!
> naar het recept: vegan chocolade pecan babka
Zwanensoezen
Een soes kent iedereen wel, maar met deze sierlijke zwanengebakjes ga je ongetwijfeld punten scoren. Ga jij de uitdaging aan?
> naar het recept: zwanensoezen
Lees ook:
Onze tips

Zo kun je het beste bieten bereiden volgens chef Geneal Harreman

Ben je fan van Ottolenghi? Dan wil je dit kookboek zeker hebben!

Bakken zoals het bedoeld is: dit moet je weten

Cooking Fast & Slow: makkelijk comfort food voor elke dag

Zo lekker heb je plantaardig eten nog nooit geproefd

Australië is al jaren fan van haar recepten – nu is Nederland aan de beurt

De mooiste kookboeken om met Moederdag cadeau te geven

Thuisbakkers opgelet: dit basisbakboek mag je niet missen!

Must-read: met ‘Snelle Jelle’ kook je écht makkelijk en snel

Makkelijk koken op sterrenniveau met ‘Simply Good’

Zo veel meer dan kimchi: recepten uit de ‘De bijbel van de Koreaanse keuken’

Aardappel saai? Niet met de recepten van Potato Queen Poppy O’Toole!

Van hapjes tot harira: 100 ramadanrecepten

Alles over het ‘Easy Airfryer’-boek van Jamie Oliver (en zo krijg je ‘m cadeau)

Alles over het boek ‘Plant’ van De Nieuwe Winkel, inclusief recept!

De beste kipgerechten maak je zo
Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?