
Het is zover, het langverwachte nieuwe kookboek van The Naked Chef ‘Simply Jamie’ is uit! Om dat te vieren is het van 30 september tot en met 6 oktober Jamie Oliver-week bij Foodies Magazine. Elke dag delen we exclusieve content, van nieuwe recepten tot aan een waanzinnige winactie!
Lees verder na de advertentie
Jamie Oliver-week bij Foodies Magazine
Jamie Oliver is één van onze favoriete chefs, zijn nieuwste kookboek Simply Jamie komt bijna uit in Nederland en daarom organiseren we een Jamie Oliver-week bij Foodies!
Wil je ook iedere week de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Simply Jamie
Met zijn nieuwste boek helpt hij je om elke dag van de week een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Ook als je weinig tijd en geen inspiratie hebt óf als je koken al gauw ingewikkeld vindt helpt de Britse chef je op weg. In het heerlijke boek deelt hij 130 heerlijke recepten, doordeweekse gerechten en snelle 20-minuten maaltijden, maar ook weekendtraktaties, traybake toppers en perfecte toetjes. Zo laat hij zien dat overheerlijk koken voor iedereen haalbaar is.

Recepten, winactie en meer…
Wat kun je aankomende week verwachten? Héél véél Jamie Oliver-content. Van de eerste recepten uit zijn nieuwe boek tot aan onze persoonlijke favorieten. Als klap op de vuurpijl sluiten we deze week af met een hele toffe winactie. Spoiler alert: de winnaar gaat naar het Verenigd Koninkrijk!
Tip!

Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Check vanaf maandag 30 september dus elke dag foodiesmagazine.nl en mis niets!
Het nieuwste kookboek van Jamie Oliver cadeau
Kun je niet wachten? Als je nú een abonnement afsluit op Foodies Magazine, ontvang je het nieuwe kookboek van Jamie Oliver cadeau!
Onze tips

Lavashak: deze populaire Perzische snack wil je proberen

Dit zijn de meest gezochte recepten van januari

Zo ontvang je het nieuwe boek van Jamie Oliver gratis!

Cottage cheese is weer populair en dit is waarom

Deze nieuwe chunky repen wil je proeven

Dit is waarom iedereen massaal flatbread in huis haalt

5x Japanse ingrediënten die je moet proberen

Dit zijn dé foodtrends van 2025: probeer ze zelf
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.