Advertentie
Jamie Oliver is absoluut een van onze favoriete chefs. We kunnen dan ook niet wachten tot zijn nieuwste kookboek Simply Jamie uitkomt in Nederland. Sta jij ook te popelen om het in handen te hebben? Sluit dan nu een jaarabonnement op Foodies Magazine af en ontvang Simply Jamie cadeau!
Wil je meer leuke kookboeken-tips en iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Nieuwste boek: Simply Jamie
Net als menigeen zij ook wij dol op de recepten van Jamie Oliver. Met zijn nieuwste boek helpt hij je om elke dag van de week een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Ook als je weinig tijd en geen inspiratie hebt óf als je koken al gauw ingewikkeld vindt helpt de Britse chef je op weg.
In Simply Jamie deelt hij 130 heerlijke recepten, doordeweekse gerechten en snelle 20-minuten maaltijden, maar ook weekendtraktaties, traybake toppers en perfecte toetjes. Zo laat hij zien dat overheerlijk koken voor iedereen haalbaar is.
Simply Jamie bij een abonnement op Foodies Magazine
En het leukste is: wanneer je nu een abonnement op Foodies afsluit ontvang je het boek Simply Jamie (t.w.v. € 29,99) cadeau! Dat is 12 maanden lang koken uit Foodies én uit Simply Jamie voor maar 62,50 (i.p.v. € 125,-).
Onze favoriete recepten van Jamie Oliver
Wil je nú al koken met Jamies recepten? In dit lijstje vind je onze favoriete recepten van de Britse chef. Zo kun je terwijl je wacht op zijn nieuwste boek toch alvast de keuken in. Smakelijk!
Onze tips
Foodies boekenclub: “Het vega slowcookerboek”
Foodies boekenclub: “IJs & Co 2.0”
Foodies boekenclub: “Planken met een Indische twist”
Rukmini Iyer over Het Groene Kookboek: “Er zijn zoveel tips & trucs die ik wil delen”
Foodies boekenclub: “Het Groene Kookboek” van Rukmini Iyer
De mooiste kookboeken om met Vaderdag cadeau te geven
Bas kookt met Rukmini Iyer uit “India Express”
Foodies boekenclub: “Sandwiches”
Dit zijn de beste Italiaanse kookboeken
Foodies boekenclub: “Wokbijbel” van Noni Kooiman
Foodies boekenclub: “Nistisima” van Georgina Hayden
Foodies boekenclub: “De Bridgerton Bijbel”
3x heerlijke barbecuerecepten van Jord Althuizen
Foodies boekenclub: “Groentefeest” van Sidney Schutte
Foodies boekenclub: “Makkelijk & Vers” van Brenda Kookt
Foodies boekenclub: “Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok”
Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?