Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Kaas met Pasen

Pak uit met Pasen: de lekkerste kazen

In samenwerking met Henri Willig
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Pasen is hét moment om uit te pakken. Een heerlijk ontbijt, luxe brunch of late lunch; het kan allemaal. Natuurlijk vind je bij ons de lekkerste recepten, maar wil je echt voor luxe gaan dit jaar? Dan mogen de heerlijke kazen van Henri Willig niet ontbreken!

Kaas met Pasen

We pakken het hele weekend uit, niet alleen met een uitgebreid ontbijt natuurlijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke kaas met Pasen? Voor op je versgebakken broodje bijvoorbeeld, al maken we dit jaar ook de mooiste kaasplanken! Ideaal voor bij de borrel of in de middag.

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Kaasmaker Henri Willig

Dat kan perfect met de exclusieve kazen van kaasmaker Henri Willig. De kazen zijn bij uitstek geschikt voor de bijzondere momenten in het leven, zoals met Pasen. De kazen staan voor verwennerij en genieten. Dat past perfect in ons straatje, we zeggen niet voor niets “kaas=baas” zodra we ook maar iets met kaas tegenkomen.

Al sinds 1974 wordt op kaasboerderij de Jacobshoeve – onder de rook van Amsterdam – met veel liefde kaas gemaakt. Het familiebedrijf Henri Willig staat bekend om zijn gastvrijheid, maar ook om de wens steeds vernieuwend te zijn. Dat zie je terug in het ruime assortiment. Want naast heerlijke jonge Gouda maakt deze kaasfamilie vooral ook kazen met bijzondere smaken die de zintuigen prikkelen en velen inspireren tot nieuwe kaasrecepten.

Speciale kaas voor Pasen

Natuurlijk hebben ze bij Henri Willig de lekkerste kazen voor Pasen geselecteerd. Niet zomaar alledaagse kazen natuurlijk, het zijn een aantal hele speciale kazen dit jaar:

  • Lavendel geitenkaas: deze heeft een prachtige kleur én een hele unieke, bijzondere smaak
  • Biologische jonge kaas van Jersey melk: dit is absoluut een zeer smaakvol kaasje
  • Oude schapenkaas: won in 2018 de prijs voor lekkerste oude schapenkaas
  • Groene pesto kaas: zacht en romige kaas met een mooie groene kleur

Deze bijzondere kazen inspireren tot het maken van een kaasplank vol kleur. Daar word je toch een blij ei van? Zo wordt Pasen nog kleurrijker Deze kazen zullen zeker bijdragen aan het slagen van je ontbijt, brunch of borrel. De kleurrijke kaasplank is makkelijk te maken en wordt extra bijzonder door de kazen op verschillende manieren te snijden en te presenteren. Vind hier meer recepten en tips van Henri Willig.

Kazen met Pasen

Kaas bestellen? Je bestelt gemakkelijk de kazen van Henri Willig online op www.henriwillig.com. Natuurlijk kun je ook bij één van de winkels binnenlopen, je vindt alle adressen op de website. Het grote voordeel: in de winkel kun je direct alle kazen proeven!

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!