Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor LEUK! Download nu jouw gratis paasboekje van Foodies & Coop

LEUK! Download nu jouw gratis paasboekje van Foodies & Coop

In samenwerking met Coop Supermarkten
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Lekkere recepten voor elk moment van je paasdag? Voor Coop Supermarkten ontwikkelde Foodies een online receptenboekje speciaal voor een feestelijk Pasen. Om je ontbijt-, brunch-, diner- en borrelmoment op de beste manier in te steken. Samen met Coop en deze verrassend eenvoudige recepten maak je Pasen lekker bont.

Lekker makkelijk

De recepten zijn lekker makkelijk voor iedereen. Weinig moeite maar met een spectaculair resultaat. In één klik heb je de boodschappen meteen in je (online) mandje, en krijg je vanaf 15 maart met behulp van onze code bovendien je boodschappen gratis thuisbezorgd.

(F)eitjes

De feitjes over eieren die je nog niet eerder hoorde en éindelijk die goeie reden om eens zonder blikken of blozen met een ei te kunnen gooien? Daarvoor klik je snel door naar dit lekkere paasboekje. Wat Coop nog meer op de planning heeft staan om jouw Pasen lekker bont te kleuren? Ook dat lees je in dit gratis boekje. Samen met Coop wensen we je heerlijke paasdagen.

Download jouw gratis paasboekje hier

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!