Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Loempia's

Loempia Radar: zo vind je de lekkerste loempia’s bij jou in de buurt

Advertentie

Loempia's, wie lust ze niet? Niet voor niets is er in elke stad wel een loempiakraam te vinden. Maar weten waar die staan, kan soms best lastig zijn. Ze verplaatsen weleens en staan niet op Google Maps. Gelukkig hebben wij een handige website ontdekt waarmee jij kan checken waar je in de buurt de lekkerste loempia's kan halen.

Loempia’s zijn een Aziatische snack. Je bestelt ze met zoetzure of pittige saus en eet je ze zo uit het vuistje. Meestal komen ze direct uit de hete olie, het gebeurt dan ook regelmatig dan wij ons gehemelte branden aan de eerste hap, maar dat mag de pret niet drukken. De smaak is namelijk onweerstaanbaar lekker en letterlijk om je vingers bij af te likken.

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Loempia Radar

Krijg jij er trek van? Dan wil je vast gelijk een loempia scoren. Maar een kraam in de buurt vinden, kan soms best lastig zijn. Gelukkig is er een handige website om jou op weg te helpen. Op de website van de Loempia Radar kun je eenvoudig via de kaart de dichtstbijzijnde loempiakraam vinden en bijbehorende openingstijden. Staat er bij jou in de buurt eentje die niet op de kaart te vinden is? Dan kun je die eenvoudig zelf aan de website toevoegen. Handig hè?

Recept voor loempia’s

Kun je op dit moment geen kraam in de buurt vinden? Maak de lekkere snack dan gewoon eens thuis. Het recept is voor zo’n 20 stuks, ideaal om te delen dus. Wedden dat iedereen ervoor in de rij gaat staan?

> naar het recept voor loempia’s

Super crunchy loempia's

Lees ook: Van sushi tot saté: dit zijn de lekkerste Aziatische streetfood recepten

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!