Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Brenda Kookt magazine

Pre-order het Brenda Kookt magazine en ontvang ‘m als eerste!

Advertentie

Op zoek naar inspiratie voor je doordeweekse avondmaaltje? In het magazine van Brenda Kookt vind je meer dan 100 recepten voor elke dag. Van ovenschotels tot eenpansgerechten en zoete baksels. Pre-order het Brenda Kookt magazine nu alvast, zodat je 'm als eerste in huis hebt, mét korting!

Brenda Kookt magazine

Al 11 jaar lang maakt Brenda op haar blog Brenda Kookt de lekkerste recepten voor iedere dag. Nu bundelt ze de beste 100+ recepten in één overzichtelijk magazine. Van echte ‘Brenda-klassiekers’ tot lichte ovenschotels. Ook recepten binnen 30 minuten, eenpansgerechten, zoete baksels en feestdagen toppers komen aan bod. Met dit complete magazine zit je iedere dag van het jaar met een heerlijk gerecht aan tafel!

Pre-order hier het Brenda Kookt magazine

All time favorites

Als je 11 jaar lang recepten deelt, dan zijn er natuurlijk recepten die nét wat beter scoren dan de rest. In dit magazine bundelt Brenda haar all time favorites. Recepten die haar eigen favoriet zijn, van haar familie óf favoriet zijn bij de lezers. Wij snappen wel waarom haar kip pesto plaattaart en spitskool in bladerdeeg zo populair zijn!

Snel aan tafel

Dankzij de gerechten in de rubrieken ‘binnen 30 minuten aan tafel’ en ‘eenpansgerechten’ kun je op drukke dagen tóch iets lekkers op tafel zetten. Brenda laat zien dat het helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn om elke dag weer voor een heerlijk en verrassend gerecht te gaan.

Zoet & feestdagen toppers

Natuurlijk is er ook aan de zoetekauw gedacht. Zo deelt Brenda haar lievelingsrecepten voor gebak, koek en desserts. Geniet van haar mango-tiramisu of haar versie van de Starbucks-citroencake. Voor de feestdagen geeft ze ook inspiratie, op zowel zoet als hartig gebied.

Bestel het Brenda Kookt magazine nu

Wil jij dit magazine niet missen? Bestel ‘m dan nu! Zo weet je zeker dat je niet misgrijpt en dat dit speciale nummer rond 9 mei bij jou als eerste op de mat valt. Extra voordeel: wanneer je het magazine vóór 1 mei 2023 bestelt wordt deze gratis thuisbezorgd.

Dit wil ik!

Brenda Kookt in koken & genieten

Ander leuk nieuws: met ingang van begin april creëert Brenda Kookt iedere maand nieuwe recepten voor koken & genieten magazine. In de nieuwste editie vind je dan ook de eerste gerechten door haar gemaakt. Haal jij hem in huis ook in huis?

Brenda Kookt magazine

Lees ook: 25x avondeten recepten voor elke dag

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!