Advertentie
Knapperige nieuwe-aardappelsalade met bacon
Een van onze favoriete bereidingen met nieuwe aardappel is het maken van een salade. Het voordeel is dat de schil van nieuwe aardappels zo dun is dat je ze niet hoeft te schillen. Daarom is deze salade van Claudia extra makkelijk. De bacon zorgt voor een fijn zout accent.
Geroosterde nieuwe aardappels met ingelegde groenten
Muna ging voor gezond en maakte nieuwe aardappels met ingelegde groenten. Door de toevoeging van azijn aan de groenten krijgen ze net wat meer pit en dat gaat prima met de romige verse aardappels. Stukje vis of vlees erbij en klaar ben je!
Onze tips
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Getest: koffiemachine Rivelia van De’Longhi
Nieuw seizoen van Heel Holland Bakt 2024 gaat bijna van start!
Even voorstellen: dit is Foodies’ nieuwste redacteur!
WIN: Australisch BBQ-pakket
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.