Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
recepten met nieuwe aardappels

Recepten met nieuwe aardappels van onze foodies friends

Advertentie

Ze kijken ze nog net niet de grond uit! Onze foodies friends Claudia en Muna zijn gek op nieuwe aardappels en maakten met de eerste oogst deze heerlijke salades.

Knapperige nieuwe-aardappelsalade met bacon

Een van onze favoriete bereidingen met nieuwe aardappel is het maken van een salade. Het voordeel is dat de schil van nieuwe aardappels zo dun is dat je ze niet hoeft te schillen. Daarom is deze salade van Claudia extra makkelijk. De bacon zorgt voor een fijn zout accent.

Geroosterde nieuwe aardappels met ingelegde groenten

Muna ging voor gezond en maakte nieuwe aardappels met ingelegde groenten. Door de toevoeging van azijn aan de groenten krijgen ze net wat meer pit en dat gaat prima met de romige verse aardappels. Stukje vis of vlees erbij en klaar ben je!

 

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!